fbpx

Najčitaniji tekstovi u 2012. godini

U 2012. g. prešao sam magičnu brojku od 1000 tekstova na ovom blogu, postavljen je nov dizajn bloga za koji prvi put u mojoj istoriji niko nije imao ništa protiv da kaže, smanjio sam učestalost pisanja zbog obaveza – ali je i ova ažurnost određenom broju prijatelja suviše često pisanje na mom blogu. Ljudi mi kažu da im je potrebno vreme da “svare” moje tekstove…

Kao i svih prethodnih godina, najčitaniji tekstovi na mom blogu su iz oblasti edukacije, odnosno iz oblasti studija i studiranja.

Interesantno je da kada se izuzme kompletna kategorija tekstova iz oblasti studija, najčitaniji članak u prethodnoj godini jeste prikaz prednosti i mana grupne kupovine, iako je to tekst iz prošle godine. Još jedan tekst koji je visoko plasiran u 2012. iako je iz decembra 2011. g. jeste tekst o Fejsbuk promoterima/promoterkama.

– Najčitaniji tekst iz 2012. g. je studija slučaja o uticaju Brata Pantele.

– I drugi najčitaniji tekst napisan u 2012. je na temu uticaja, a govori o usponu i padu uticajnih tviteraša.

– Sledeći veoma čitan tekst je u vezi sa blog postom Ivana Minića na temu zaposlenosti i vrednosti onoga što radite, tekst koji je inače (u originalnoj verziji na FTW.rs) proizveo dosta kontraverzi.

– Sledeći tekst se bavi aktuelnom tematikom SEO u odnosu na česte promene algoritma Gugla u poslednje vreme.

– U grupi najčitanijih tekstova iz prošle godine se nalazi i tekst na temu objektivnog prikaza vrednosti dolaska PayPal-a u Srbiju. Iz komentara se lepo vidi da veliki broj osoba ne može da shvati da njihova potreba za ovim sistemom plaćanja ne znači da je to najvažnija stvar za sve. Takođe, to ne znači da ovaj sistem plaćanja i naplate nije važan, već da postoje i važnije stvari sa aspekta razvoja e-trgovine u Srbiji, generalno posmatrano.

– Sledeći na listi je poziv na #PosaoUp, javni događaj u kojem su mogli na jednom mestu da se sastanu oni koji traže i nude posao iz oblasti online promocije.

– Drago mi je da je jedan od čitanijih tekstova u prošloj godini i onaj na uvek aktuelnu temu o zaradi preko blogova.

– Poslednji tekst koji pominjem u ovom godišnjem prikazu najčitanijih tekstova jeste prikaz razloga zašto je Gangnam Style toliko popularan.

Nadam se da će ovaj spisak čitanih tekstova nekome pomoći pri odabiru tema za svoje blog postove, a osnovu ove liste čine aktuelnost tematike, ali i kontekst u kojem su obrađene određene tematike.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Najčitaniji tekstovi u 2012. godini, 8.8 out of 10 based on 8 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 02/01/2013, RSS

1 odgovor na Najčitaniji tekstovi u 2012. godini

  1. Bravo! Potreban je bio ovakav tekst!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -1 (from 1 vote)

Komentari su zatvoreni.