fbpx

Knjiga “Digitalni Pre-Marketing”

Knjige-Dragan-Varagic---Digitalni-Pre-MarketingPre-Marketing (Prerequisites for Marketing) predstavlja objašnjenje preduslova koje je potrebno znati, da bi se suštinski brže i bolje usvojio (digitalni) marketing kao način razmišljanja i delovanja u poslu.

 

Digitalni Pre-Marketing koncept omogućuje da se jednostavno, kvalitetno, brzo i logično usvoje potrebna sistemska znanja iz oblasti (digitalne) promocije, za značajno poboljšanje onlajn poslovnih rezultata.

Knjiga “Digitalni Pre-Marketing” omogućuje rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajnije boljih poslovnih rezultata internetu, kroz stotine primera i saveta drugačijeg razmišljanja o tome šta je posao iz oblasti digitalnog marketinga.

 

Naručite knjigu “Digitalni Pre-Marketing” i dva video seminara ukupne dužine oko 4.5 sati.

„Kako nešto da uradim“ nije prvo ni pravo pitanje! Koristite Jutjub tutorijale, različite tekstove, onlajn obuke, seminare da bi ste dobili odgovor na pitanje kako da naučite pojedine internet marketing tehnike… Toga ima na svim jezicima, samo treba biti uporan… Važno je da naučeno isprobate…

 

Ako hoćete da započnete potpuno novi posao na internetu, prvo pitanje je „šta bi bilo najbolje da radim u odnosu na moja postojeća znanja, interesovanja i sposobnosti“. Ovo važi i za kompanije i za pojedince.

 

Ako imate klasičan posao, prvo pitanje je „šta je potrebno da promenim i prilagodim u svom poslu da bih najbolje iskoristio prednosti interneta“.

 

„Kako da zaradim od interneta“ je pitanje koje ne donosi rezultat. Zaraditi od nekog posla je posledica rada, nije uzrok. Praksa pokazuje da osobe koje biraju šta da rade isključivo postavljanjem pitanja „kako da zaradim“, ne fokusiraju se dovoljno na to šta tačno treba da rade i koliko to dobro treba da nauče, već većinu vremena razmišljaju o zaradi – što nije produktivno.

 

Prava pitanja koja prvo treba postaviti ako želite da imate bolje poslovne rezultate na internetu su:

  1. Zašto kompanije koje imaju iste ili lošije proizvode i usluge od mene, imaju bolje poslovne rezultate na internetu?
  2. Šta treba da uradim da bih značajno poboljšao svoje onlajn poslovne rezultate?

Iz knjige “Digitalni Pre-Marketing”

Naručite knjigu “Digitalni Pre-Marketing” i dva video seminara ukupne dužine oko 4.5 sati.

Recenzenti digitalni marketing

Najbolja praksa postavke poslovanja i promocije

  • Fokus na potrebe korisnika, ne na tehnologiju koja to omogućuje (Technology is enabler).
  • Fokus na upotrebnu vrednost (korist) za korisnika, ne na funkcionalnost koja to omogućuje.
  • Fokus na rezultate komunikacije (na društvenim medijima), ne na podatke ili metrike koji nisu u vezi sa očekivanim rezultatima.
  • Fokus na proaktivan, ne reaktivan pristup poslu (rešavati izazove pre nego što se dese problemi, ne čekati da se problem desi).
  • Fokus na ostvarivanje zadovoljstva korisnika nakon kupovine, ne na potrebe kupaca da bi se proizvod prodao.

Iz knjige “Digitalni Pre-Marketing”

Knjiga “Digitalni Pre-Marketing” je objavljena u oktobru 2018. g.

Knjigu i seminare možete naručiti iz bilo kog dela sveta.

Naručite knjigu “Digitalni Pre-Marketing” i dva video seminara ukupne dužine oko 4.5 sati.
 

Citation: Varagic, D. 2018. Digitalni Pre-Marketing: Nova formula digitalnog liderstva. Dragan Varagic PR, Novi Sad. 314 pp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)