fbpx

Oblast: E-trgovina

Novi e-commerce kursevi: “Uvod u e-trgovinu” i “Unapređenje prodaje vaše e-prodavnice (najbolja praksa)”

Tokom leta smo bili vredni i upotpunili smo ponudu kurseva za unapređenje rada e-trgovine: Pored poboljšanog kursa "Uvod u kreiranje i vođenje uspešne e-trgovine" (kraći naziv "Uvod u e-trgovinu"), kreirali smo i novu e-commerce obuku "Kako unaprediti prodaju vaše e-prodavnice?" (kraći naziv "Najbolja praksa vođenja e-trgovine").

...

Šta je konceptualna e-trgovina? – Primer ShopiNS.rs

Veoma je mali broj e-prodavnica koje se izdvajaju u odnosu na konkurenciju svojom autentičnošću (odgovor na pitanje zašto kupovati baš u vašoj e-prodavnici). Jedan od najozbiljnijih načina sistemskog izdvajanja e-prodavnice u odnosu na konkurenciju je kreiranje poslovnog modela konceptualne e-trgovine.

Napomena: Svi linkovi u tekstu se...

Najvažnija pravila razumevanja uspešnog uspostavljanja i povećanja prodaje

Kako da davanje više sredstava za oglašavanje ne bude hrabrost, već informisana odluka? Ovaj tekst za temu ima objašnjenje veze između uspostavljanja ili povećanja prodaje sa razumevanjem rezultata oglašavanja. Bolje razumevanje rezultata, uspešnije digitalno poslovanje!

Više od 20 godina iskustva u e-poslovanju mi je pokazalo da je ...

“Uvod u kreiranje i vođenje uspešne e-trgovine” – Jedinstven kurs za početnike i iskusne e-trgovce

Novo: Pročitajte predstavljanje kombinacije dva e-commerce kursa koji objedinjuju uvod u kreiranje e-prodavnice i unapređenje prodaje.

Ova e-commerce obuka, kroz mnoštvo primera i konkretnih saveta, daje odgovore na najvažnije probleme u radu početnika i iskusnih e-trgovaca. Poslednjih godinu dana bio sam u situaciji da nekoliko puta...

(video) Kako uspešno kreirati veb sajt?

Najveći broj kompanija ne napravi iz prve uspešnu verziju veb sajta. Često kompanije moraju da angažuju više firmi za izradu veb sajtova dok ne dođu do kvalitetnog rešenja. Jedan od glavnih razloga neuspeha izrade veb sajta je pogrešan fokus naručioca sajta na tehniku i tehnologiju koju ne razumeju, umesto da se fokusiraju na poslovne...
Strana 1 od 1412345678910...Kraj