fbpx

Oblast: Drustveni mediji

Kako vaša onlajn zajednica postaje vaš model poslovanja i (dodatnih) prihoda? – Ep. 1 serijala “Megatrend: 50 nijansi decentralizacije veba”

Ovaj članak je namenjen pojedincima i kompanijama koji imaju više pratilaca na društvenim medijima, koji kreiraju sadržaj, i koji žele da imaju osnovni ili dodatni prihod od podrške svoje onlajn zajednice. Za početak, ukratko:
  • Razmotrite mogućnost pretvaranja vaše online zajednice u izvor prihoda putem community biznis modela.
  • ...

Najvažnija pravila razumevanja uspešnog uspostavljanja i povećanja prodaje

Kako da davanje više sredstava za oglašavanje ne bude hrabrost, već informisana odluka? Ovaj tekst za temu ima objašnjenje veze između uspostavljanja ili povećanja prodaje sa razumevanjem rezultata oglašavanja. Bolje razumevanje rezultata, uspešnije digitalno poslovanje!

Više od 20 godina iskustva u e-poslovanju mi je pokazalo da je ...

Uzroci velike političke polarizacije: Klasični mediji, onlajn mediji, društvene mreže?

Sa jedne strane veliki broj osoba ima problem sa slobodnim kretanjem migranata, dok istim osobama sa druge strane ne smeta činjenica da se sopstvena rodbina i prijatelji otisnu u svet za boljim životom. Živimo u vreme u kojem sa jedne strane imamo ponovni uspon popularnosti ekstremne desnice, dok sa druge strane liberalne ideje imaju sve...

Kada objavljivati vaš sadržaj samo na društvenim medijima, a kada ne?

Napomena: Preporuka je da pre ovog teksta pročitate "Distribucija online sadržaja ili distribuirani sadržaji?" koji govori o temi važnog trenda kreiranja online sadržaja u vlasništvu kompanija i medija specijalno za pojedinačne društvene medije.

Da li umesto bloga na našem sajtu ili posebnom domenu koristiti npr. samo Facebook Notes?

...

Korišćenje Tvitera u poslovne svrhe 2016.

Sve je veći broj kompanija koje sada već godinama koriste različite društvene mreže. To bi trebalo da ima za posledicu da nadležni u tim kompanijama za onlajn komunikaciju sada znaju na kojim društvenim mrežama imaju veće poslovne efekte. Na žalost, ispostavilo se da najveći broj kompanija i dalje ne koriste dovoljno i na adekvatan...
Strana 1 od 9123456789