Polovina 2014. g. u znaku akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria

Od same najave akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria, preko burnog početka, usledio je tokom 2014. g. veoma uspešan period kreiranja zanimljivih i kvalitetnih sadržaja pod pokroviteljstvom kompanije Coca-Cola System, od strane blogera koji učestvuju u ovoj akciji.

Akcija je pokazala da se iz meseca u mesec podiže vidljivost blogova u akciji, a korišćenjem alata AuthorInsights za merenje doprinosa pojedinačnih blogova ovoj akciji pokazalo se da doprinos svakog pojedinačnog blogera vidljivosti ove akcije raste iz meseca u mesec.

Ubeđen sam da će do kraja ove godine biti nastavljen ovaj trend porasta posećenosti blogova i doprinosa pojedinačnih blogera ovoj akciji, na osnovu konstantnog porasta kvaliteta blog postova koji se objavljuju pod pokroviteljstvom kompanije coca-Cola System.

Coca-Cola Bloggers Network Adia i #Poplave

coca_cola_1003Akcija Coca-Cola Bloggers Network Adria je privremeno bila obustavljena tokom akcije spašavanja od poplava u regionu. Većina blogera je bila direktno ili indirektno angažovana u pomoći ugroženom stanovništvu. Članice Coca-Cola Systema iz celog sveta prikupile su donaciju za ugrožene u poplavama u vrednosti od 500.000 EUR, što je imalo za posledicu između ostalog da su u ovim krajevima bile obustavljene sve aktuelne reklamne kampanje ove kompanije, a na već zakupljenim oglasnim mestima su komunicirani brojevi telefona za pomoć ugroženima.

Blogeri su narednog meseca u sklopu same blogerske akcije pisali na temu svog doživljaja poplava u regionu:

Kako je Coca-Cola System utrošio svoja preostala sredstva iz promotivnih budžeta za 2014. godinu za donacije ugroženima u poplavama, predviđeno proširenje projekta Coca-Cola Bloggers Network novim blogerima se premešta u 2015. g. U tom kontekstu biće nekih iznenađenja o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni.

Zaključak

Moj je lični stav da je ovaj projekat uspeo u pokušaju da:

  • odgovara čitaocima blogova koji umesto klasičnih reklama čitaju i gledaju kvalitetne i inspirativne blog postove,
  • da blogeri koji učestvuju u projektu praktično uživaju u tekstovima koje pišu u sklopu ovog projekta,
  • i da Coca-Cola System aktivno doprinosi kreiranju kvalitetnih online sadržaja u celom regionu.

I dalje stoji poziv da se i druge kompanije priključe ovom projektu da bi aktivno uticale na mogućnost podizanja kapaciteta oglašavanja na blogovima u regionu.

straightener chef’s united states of america formula 101
cartoon porn teaching program for military and government

Shares rose from
youjizzFavorite Coen Brothers Movie Character MN Halloween Costume Guide 2009
movie2k
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 4 votes)
Polovina 2014. g. u znaku akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria, 5.5 out of 10 based on 6 ratings

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 13/07/2014, RSS

Komentari su zatvoreni.