fbpx

Tri meseca projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Nakon pozitivnih reakcija povodom pokretanja projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria, i nakon “dizanja prašine” oko ulaska Maje Petrović u ovaj projekat u novembru mesecu prošle godine, već u decembru situacija sa reakcijama na ovaj projekat je bila potpuno drugačija kada je počela akcija #širidobrotu/#činidobro/#споделидобрина koja je posvećena promociji ljudskosti u ovo “selfie” vreme kada se u ovim krajevima malo vodi računa o problemima drugih. Tokom januara blogeri su mogli da odaberu kreiranje svog blog posta na jednu od više ponuđenih generalnih tema.

Kao što se može videti na osnovu svih blog postova koji su do sada objavljeni u sklopu projekta Coca-Cola Bloggers Network, teme i pristupi temama su veoma šarenoliki i takvi će biti u narednim mesecima, jer u zavisnosti od samog blogera, njegovih/njenih interesovanja i same tematike bloga, zavisi i šta će pojedinačni bloger objavljivati na svom blogu u sklopu ove akcije. Teme koje kompanija Coca-Cola System potencira su raznolike, i one se većinski mogu videti “na delu” preko korporativnog magazina Coca-Cola Journey.

Informacija o ovoj akciji se pojavila na nekoliko blogova van mreže Coca-Cola Bloggers Network, mediji u regionu su objavili informaciju o pokretanju ove akcije, a više desetina hiljada osoba iz regiona je bila u prilici da pročita dosadašnjih 20+ tekstova koji su objavljeni u sklopu ove akcije.

blog postovi u sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria

U sklopu evaluacije efekata kampanje testira se i alatka AuthorInsights koja omogućuje merenje doprinosa pojedinačnih tekstova/blog postova u samoj kampaniji, i kao što se moglo pretpostaviti različiti postovi različitih blogera su privukli različitu pažnju čitalaca, što će blogeri iskoristiti u narednom periodu za unapređenje efekata kreiranja svojih blog postova.

U osnovi, kompanija Coca-cola System je zadovoljna efektima akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria, a svi se nadamo da će u narednim mesecima kreirani sadržaj od strane blogera biti sve bolji.

U komentarima slobodno možete da navedete koji su vam se blog postovi najviše dopali u dosadašnjem toku ove akcije.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/10 (15 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Tri meseca projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria, 4.6 out of 10 based on 15 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 17/02/2014, RSS

2 odgovora na Tri meseca projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

  1. Nemam jedan, imam 3 teksta koja bih posebno izdvojila:
    1. Beg iz zamke anoreksije: postoji neko sa kim možete da pričate o tome! http://www.vitkigurman.com/2013/12/19/anoreksija-lecenje/
    2. Dobri ljudi koje smo sreli http://palachinkablog.com/sr/dobri-ljudi-koje-smo-sreli/
    3. Učini dobru stvar http://pojemario.com/12/23/blog/ucini-dobru-stvar/

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +3 (from 3 votes)
  2. Goran Matic says:

    Super napreduje Coca Cola kampanja u našoj blogosferi!
    Samo mi nije jasno u cijeloj toj priči kako to da je baš Network Adria
    projekt otvorio oči blogerima, pa da se odjednom počela #širiti dobrota i #činiti dobro. Znam da će se blogeri potruditi pisati dobre tekstove,
    ali kako vi možete pričati da je cilj kampanje promicanje ljudskosti,
    kad znamo koliko dobrog za nas i našu djecu ima u tom svuda prisutnom napitku?
    Evo i potvrde direktno iz domaće kuhinje najpoznatije food blogerice:
    http://www.minjina-kuhinjica.com/
    Daj lijepo recite o čemu se ovdje radi, i da jednostavno to veliko ulaganje energije i vremena oko blogova treba nekako naplatiti, što je sasvim normalno.
    PS. Minja će nastaviti praviti fina domaća jela, super torte, nije u tome stvar – ali svi ćemo biti pozvani da to lijepo zalijemo bocom Coca cole…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.