fbpx

Prva epizoda video serijala “(Ne)obrazovanje za vaše dete” – Potraga za dobrim obrazovanjem ne počinje pitanjem „KAKO?”

U saradnji sa edukativnom internet video platformom LinkTV kreirali smo serijal kratkih video materijala pod nazivom “(Ne)obrazovanje za vaše dete“, koji obrađuje veoma važne teme dolaska do kvalitetnog obrazovanja danas prema sadržajima iz istoimene knjige i video seminara.

Prva epizoda pod nazivom “Potraga za dobrim obrazovanjem ne počinje pitanjem ‘KAKO?’” ima za cilj da objasni poznati koncept kreiranja vrednosti “Šta?, Zašto?, Kako?” (strateški okvir “Zlatni krug”) Simona Sineka, koji u je u ovom slučaju primenjen na razumevanje kako se dolazi do veoma kvalitetnog (vrednog) obrazovanja postavljanjem pravih pitanja određenim redosledom.

U mojoj prethodnoj knjizi “Digitalni Pre-Marketing” u uvodu pominjem da je jedan od najvećih problema marketinga način obrazovanja koji počinje sa pitanjem “Kako?”, umesto da počinje sa pitanjem “Zašto?”.

Smisao ove video epizode serijala, kao i svih ostalih epizoda , jeste da se ukratko objasne razlozi za promenu načina razmišljanja o tome šta je “pravo obrazovanje” danas, zašto je važno primenjivati savremene alate i načine unapređenja načina kako se uči, i kako to utiče na uspeh u životu i na poslu. To je i cilj knjige “(Ne)obrazovanje za vaše dete

 

Pogledajte narednu epizodu ovog serijala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 12/02/2021, RSS

Komentari su zatvoreni.