fbpx

Konferencija E-trgovina 2014 – Palić od 15. do 17. 04. 2014. – Poziv za učešće i prijavu radova

Četrnaesta po redu konferencija E-trgovina održaće se na Paliću od 15. do 17. aprila ove godine. Cilj konferencije je upoznavanje privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikazana rešenja i iskustva, primene u svom okruženju i unaprede svoje poslovanje.

Kako je prošle godine preko 8.000 osoba pratilo ovu konferenciju preko striminga (!), i sa preko 400 osoba koje su direktno pratile predavanja i uživale u druženjima i poslovnim aktivnostima na Paliću, ove godine ćemo pokušati da opravdamo ovako interesovanje za teme e-poslovanja i e-trgovine u Srbiji i regionu.

Ove godine postoji nekoliko fokusa konferencije u odnosu na aktuelnu situaciju sa razvojem e-trgovine i e-poslovanja u Srbiji i regionu:

  1. Kao i prethodnih godina, biće prisutni adekvatni predstavnici Države od kojih će se moći saznati šta će se konkretno dešavati sa aspekta unapređenja klime poslovanja i trgovine putem interneta, i moćiće da se utiče na njih sa konkretnim predlozima za dodatna unapređenja stanja u kojem se nalazimo na tom polju.
  2. Trudićemo se da predstavimo što veći broj konkretnih uspešnih lokalnih i regionalnih primera primene interneta u poslovanju i trgovini, koji potvrđuju tezu da je u ovim krajevima sve isplativije poslovanje putem interneta.
  3. Organizovaćemo okrugle stolove na temu načina rešenja problema u sektoru e-poslovanja i e-trgovine, kao i pregled stanja iz oblasti e-trgovne, finansiranja i e-promocije u Srbiji i regionu.
  4. Obzirom na sve veći značaj koji logistika i pravilno organizovanje procesa dostave robe imaju u radu E-trgovaca, organizacioni odbor E-TRGOVINA 2014 je doneo odluku da u saradnju sa RAPUS – Republičkom agencijom sa poštanske usluge, kao strateškim partnerom konferencije bude realizovan poseban segment programa “Poštanske usluge i e-trgovina“.
  5. Ove godine jedan od segmenata konferencije biće posvećen internet preduzetništvu i startapima, a u narednom periodu slediće konkretnija obaveštenja o tome kako će izgledati ovaj segment konferencije.

TEMATSKE OBLASTI:

– B2B i B2C e-commerce
– M-commerce, M-payment
– Social Commerce, Social Business
– CrowdFunding, Sharing Economy
– Internet preduzetništvo i startapi
– Internet marketing
– Online PR
– SEO
– Social Media
– Enterprise 2.0
– Pravni aspekti elektronskog poslovanja
– Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu
– Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu
– E-banking
– Brokersko poslovanje na Internetu
– Uloga osiguranja u procesu e-trgovine
– Upravljanje procesima dostave robe

PRIJAVA RADOVA:

Rok za prijavu radova: 28.02.2013. god.
Rok za dostavljanje radova: 31.03.2013. god.

Formular za prijavu rada: http://www.etrgovina.org/autori/

PRIJAVA PRISUSTVA:

Kotizacija ( za prijave do 28.02.13) je 5.590 dinara.

U cenu kotizacije uključeno je učešće u radu skupa zbornik radova i ostali materijali.
http://www.etrgovina.org/ucesnici/prijava/

Ponuda za uskršnje praznike!
Elitte Palić je za učesnike konferencije E-trgovina 2014 pripremio posebnu ponudu za goste koje žele da ostanu na Paliću i tokom uskršnjih praznika.Učesnici konferencije (i članovi njihovih porodica koji im se pridruže tokom praznika) mogu po specijanoj ceni od 2950 din ( polupansion po osobi na dan ) da provedu uskršnje praznike na Paliću!

Važno je napomenuti da se svake godine ponavlja situacija u kojoj naveći broj osoba koje prisustvuju Konferenciji donosi konkretnu odluku o tome (uplatu) pred sam početak Konferencije. Preporuka je da se ranije prijavite, što je i isplativije…

Za sve dodatne informacije pogledajte zvanični sajt konferencije
www.etrgovina.org

E-TRGOVINA 2012: Žarko Ptiček – Pravni aspekti e-ugovora

E trgovina 2013 Panel – Primeri iz prakse

Pored samog Web sajta, nadležne za Konferenciju E-trgovina možete kontaktirati preko FB stranice www.facebook.com/etrgovina i Twitter naloga twitter.com/etrgovina_org.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Konferencija E-trgovina 2014 – Palić od 15. do 17. 04. 2014. – Poziv za učešće i prijavu radova, 7.0 out of 10 based on 12 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 24/02/2014, RSS

Komentari su zatvoreni.