fbpx

Konferencija Bizz Buzz 2008, Niš: Web sadržaji – značaj i upravljanje

Od 29.-31. oktobra ove godine u Niškoj Banji (hotel Radon) održaće se treća konferecija o e-poslovaju BizBuzz, koja ove godine ima za temu značaj i upravljanje online sadržajima.

U okviru programa konferencije biće izloženi najbolji modeli i strategije za predstavljanje firmi i njihovih ponuda na Internetu, prakse najefikasnijeg obraćanja potencijalnim klijentima.

bizbuzz 2008Značaj i priprema sadržaja na Internetu je glavna tema trećeg biZbuZZ-a. Posvećivanje celokupne konferencije ovoj temi ukazuje i na sazrevanje našeg poslovnog tržišta, uviđanjem da je sadržaj neophodan preduslov za potpuno iskorišćavanje biznis potencijala Interneta.

Za razliku od konferencije E-trgovina, gde postoji mogućnost samostalnog prijavljivanja radova, konferencija BizBuzz je zasnovana isključivo na radovima po pozivu. Preko ove stranice možete videti ko su predavači ove godine u Niškoj Banji.

Ovde se možete prijaviti za prisustvovanje konferenciji.

Prema onome što sam do sada čuo ko će sve sigurno doći u Nišku Banju, ako dođete,  moćićete da se lično upoznate sa velikim brojem značajnih osoba iz domaće Web scene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Konferencija Bizz Buzz 2008, Niš: Web sadržaji - značaj i upravljanje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.