fbpx

Online seminar: “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku” + knjiga gratis!

Prijavite se sada na online seminar “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku”!

Od kada se pre skoro dva meseca knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” našla u prodaji, bio sam više puta u prilici da pričam sa čitaocima knjige – od onih koji su je detaljno pročitali nekoliko puta, do onih koji su je samo “preleteli”. Ispostavilo se da postoje dve vrste mišljenja:

  • Osobe koje su vlasnici kompanija, osobe koje rukovode različitim procesima u kompanijama i osobe koje su krenule u unapređenje svojih ličnih i profesionalnih veština – imaju samo reči hvale…

Knjiga je fantastična. I dolazi u pravi trenutak za sve mlade u Srbiji. Želim da je stavim u ruke svih đaka četvrte godine svake srednje skole (kojih ima oko 550) u Srbiji. Mislim da dugoročno može da učini fantastičnu stvar za našu državu i ekonomiju.Vladimir Prelovac

  • Osobe koje nemaju posao ili rade u propalim kompanijama, osobe koje rade na slabo plaćenim poslovima ili su pred otkazom, osobe koje su godinama nezadovoljne svojim poslom, platom… – Ove osobe iako su pročitale knjigu kažu: “ovo nije za mene, to je za mlade”; “jeste da je to u knjizi tačno, ali za mene nema posla, i inače nema posla”; “za posao je potrebna veza i novac”…

Svih ovih godina kako držim predavanja, a naročito u poslednje dve godine kada postavim pitanje – “Koliko ima osoba u vašem okruženju koje kažu da posla ima?”, dobijam negativan odgovor – eventualno jedna ili dve osobe u svojoj okolini imaju nekoga ko ne tvrdi da posla nema, da se kod naš može raditi samo za male pare…

Obzirom na ovakvu situaciju koja kod nas sada traje već decenijama, nije čudno da je potrebno dosta vremena da se mišljenje javnosti polako počne menjati u pravcu onoga što je danas realno na tržištu rada:

Posla ima, i to dobro plaćenog… Ali potrebno je prilagoditi način razmišljanja i unaprediti svoje lične i profesionalne veštine realnim zahtevima za željenu poslovnu poziciju.

Problem sigurno postoji, jer kada poslodavce pitate koliko brzo pronalazite nove osobe za posao, obzirom da ima toliko nezaposlenih, njihovi odgovori su u ovim kategorijama:

  • “Ne mogu mesecima da pronađem odgovarajuću osobu, čak i ako dajem iznad-prosečnu platu za tu poslovnu poziciju” (uopšte nije važno o kojem se poslu radi, što je zahtevniji i bolje plaćeni posao – teže je pronaći odgovarajuću osobu).
  • “Čak i kada zaposlim nekoga na tu (bolje plaćenu) poslovnu poziciju, ispostavi se da osoba nema dobar odnos prema poslu, ne završava poslove, ne radi timski, nemotivisana je…”

Nadam se da će ova knjiga uspeti bar malo da doprinese promeni načina razmišljanja o tome šta je danas posao i kako se danas dolazi do posla u kojem uživamo i kojim smo zadovoljni.

Online seminar (vebinar) “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku” je održan u subotu 12.12.2015. Možete ga i sada pogledati.

Sve navedene reakcije jasno govore da su potrebna dodatna objašnjenja, pored same knjige, da bi njeni čitaoci većinski za početak poverovali da je moguće promeniti svoju poslovnu situaciju na bolje, a zatim da krenu sa radom na sebi.

U tom kontekstu osmislili smo online seminar “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku” koji prati sadržaj knjige i dodatno pojašnjava različitim ciljnim grupama kako da iskoriste savete u knjizi da bi došli do posla i imali uspešnu poslovnu karijeru.

Dodatak “bolje plaćeni posao” u samom nazivu seminara upravo bi trebalo da razjasni da ova knjiga nije samo za one koji nemaju posao, već za sve one koji vide da im u poslu nešto “škripi”…

Ako do sada niste čuli za ovu knjigu, preporučujem da prvo pročitate ovaj tekst o knjizi “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru”… Seminar prati sadržaj opisan u knjizi.

I knjiga i seminar su namenjeni veoma različitim ciljnim grupama:

  •  Ako ste osoba bez posla, koja uglavnom ne veruje da može da dođe do posla, ili se nada da će čim pročita ovu knjigu odmah naći posao. Na seminaru će ovoj ciljnoj grupi biti pokušano da se iz više različitih uglova osvetli šta oni konkretno treba da menjaju kod sebe da bi došli do posla koji žele.
  • Ako niste zadovoljni trenutnim poslom, ako mislite da radite za manje para nego što zaslužujete, ako često dobijate otkaze… Na seminaru će posebno biti stavljan fokus na lične osobine koje direktno utiču na dolazak do željenog posla, i načine kako doći na “radnu temperaturu” koja se danas traži na većini poslovnih pozicija.
  • Ako ste stariji, ako imate 40+, 50+, čak i 60+ godina… Na seminaru se obrađuje tema pristupa promeni posla ili dolaska do posla za one koji misle da je “prošlo njihovo vreme” – a nije!
  • Ako vi zapošljavate druge i imate problem da dođete do adekvatnih kadrova… Na seminaru će se kroz konkretne primere pokazati da je moguće doći do adekvatnih kadrova, ili unaprediti postojeći kadrovi ako za to postoji volja, novac, vreme i posvećenost…
  • Ako ste edukator… Jedna od osnovnih tema seminara je prikaz aktuelne situacije u formalnom i neformalnom obrazovanju i šta je potrebno unaprediti u procesu edukacije da bi njeni rezultati bili ono što je danas potrebno na tržištu rada.

Online seminar se može i sada odloženo pogledati. Cena za seminar je – 2.990 din.

Ako se prijavite za uživo praćenje seminara, bićete u prilici da postavljate pitanja i dobijete konkretne odgovore na njih.

BONUS: Uz besplatnu knjigu – seminar i dva video snimka o tematici knjige

Ako naručite online seminar, dodatno dobijate pristup snimku razgovora o knjizi sa jednim od recenzenata – Zoranom Stanojevićem, uključujući i snimak predavanja o knjizi u sklopu Sajma zapošljavanja LINK Job Fair 2015.

Za vas koji ste već kupili knjigu, ovu novu knjigu koju dobijate besplatno uz seminar – možete pokloniti nekome kome smatrate da mu/joj je potrebna.

Samo prisustvo seminaru obezbeđeno je za ograničen broj odabranih polaznika nekog od programa edukacije kompanije LINK group.

Prijavite se sada na online seminar “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku”!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Online seminar: "Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku" + knjiga gratis!, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 03/12/2015, RSS

2 odgovora na Online seminar: “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku” + knjiga gratis!

  1. Peca Mijic says:

    na koji nacin mozemo pratiti vebinar mi koji smo vec kupili knjigu?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)
    • U samom tekstu sam dodao da možete ovu knjigu koju dobijete uz seminar pokloniti nekome iz vaše okoline. Sigurno imate u svojoj blizini osobe kojima ovakva knjiga treba…

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: +1 (from 1 vote)

Komentari su zatvoreni.