fbpx

U susret Konferenciji E-trgovina: Šta je uopšte e-trgovina?

U sredu 24.04. počinje na Paliću 13. Konferencija E-trgovina. U toku današnjeg ili sutrašnjeg dana biće objavljen program konferencije.

U kontekstu priče o etrgovini, postoji jedno interesantno pitanje koje se često postavlja u praksi – Da li se pod etrgovinom podrazumeva mogućnost naplate roba i usluga putem interneta, i ako to ne postoji, ni ne treba napraviti e-prodavnicu? Ili, da li je bitnije prodati proizvod ili uslugu (npr. pozivom preko telefona koji je korisnik pronašao preko interneta), u odnosu na to da korisnik kupi taj proizvod ili uslugu online?

U poslednjem Panelu u petak 26.04. upravo će biti predstavljeni primeri kompanija koje nemaju sistem online naplate, ali manje ili više uspešno prodaju svoje proizvode i usluge preko Interneta.

U nastavku možete pogledati video prilog na temu moje percepcije e-trgovine i šta je važno da bi e-trgovina bila još uspešnija u Srbiji.

U sklopu konferencije, u više navrata i prvog i drugog dana biće predstavljene različite statistike koje pokazuju stanje korisćenja interneta u Srbiji i svetu, stanja e-trgovine u Srbiji, šta se prodaje na Internetu, itd.

Biće predstavljeni podaci kompanije Gartner na temu e-commerce trendova u svetu, kompanija Gemius će prikazati interesantne i veoma relevantne statistike korišćenja interneta u Srbiji, Limundo.com će predstaviti trendove e-kupovine, a Shopmania.rs će prikazati šta se najviše traži u domaćim e-prodavnicama.

Nakon predstavljanja programa Konferencije, objaviću spisak predavanja koja preporučujem. Ima ih u svim danima, a potrudili smo se da do kraja svakog pojedinačnog dana Konferencije bude zanimljivih tema i predavača…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
U susret Konferenciji E-trgovina: Šta je uopšte e-trgovina?, 8.6 out of 10 based on 7 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 18/04/2013, RSS

Komentari su zatvoreni.