fbpx

Technorati + Digg + (Sl + Hr + BiH + SR) = Blogorola.com

Blogorola.com je zbornik odnosno agregat blogova – dnevnika na Webu, karakteristican za Web 2.0, koji je aktivan na trzistu Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

“Blogorola” po uzoru na najvece svetske blogerske agregate kao što je Technoratii 2.0 Web servise, kao sto je Digg, na jednom mestu nudi zbirku blogova, najnovije zapise, liste najposecenijih i najbolje ocenjenih zapisa. Specificnost “Blogorole” je njena usmerenost ka regionima, što omogucava detaljniji pregled blogova koji nastaju u odredjenom regionu nekadašnje zajednicke drzave.

‘Blogorolu’ smo 25. aprila 2007. godine prosirili i u druge drzave bivse Jugoslavije. Sada imamo prvi put na jednom mestu sakupljenu zbirku blogova Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije!”

Saznao sam za ovaj agregator preko referera (znaci, ima vec neki efekat), ali po mom ukusu ima manje sadrzaja na stranicama (narocito kada se gledaju poslednji postovi), nego sto bi trebalo.

Detaljniji prikaz ovog servisa:
http://www.borja.org/articles/view/3088/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Technorati + Digg + (Sl + Hr + BiH + SR) = Blogorola.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.