fbpx

Regionalni blogeri na BBC UK radiju

Ako pratite moj blog na engleskom jeziku, verovatno ste videli post na temu mog predavanja o merenju uticaja blogova na konferenciji Glocal20 (na slici je prikaz akcije Da li si David?). Robin Hamman sa BBC-a je napisao post o mom predavanju, i uzeo moju izjavu o regionalnoj blogosferi za BBC Radio 4 (mislim). G. Hamman je inače jedan od nekoliko najuticajnijih blogera iz oblasti novinarstva u Engleskoj.

Stvarno je čast upoznati ovakvu osobu i čuti šta radi BBC po pitanju strategije bloga i društvenih medija u sklopu velikog broja BBC-evih sajtova.

Posle drugog dana konferencije vratio sam se u Novi Sad. Mogu reći da je bilo interesantno, predavanja su bila na veoma različite teme koje imaju veze sa blogovima – od cyber feminizma, preko kreiranja mišljenja u društvu, politike, umetnosti, nauke… Što se tiče upoznavanja novih osoba, veoma je interesantno biti na mestu gde se priča o blogovima a stvarno ima malo osoba koje su Internet profesionalci 🙂 Potpuno drugačije iskustvo od onog koje sam imao na prethodnim konferencijama. U svakom slučaju, pozitivno…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Regionalni blogeri na BBC UK radiju, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.