fbpx

Prikaz: Regionalni rukometni portal Balkan-Handball.com

Osobama koje se bave razvijanjem novinskih (news) portala poznato je da najveću posetu generalnom sajtu sa vestima donosi kvalitetna sportska sekcija (npr. ubedljivo najposećeniji deo sajta B92.net je upravo deo vezan za sport). U zavisnosti od vrste sporta koji je popularan u određenoj državi, zavisi i koji će specijalizovani sportski sajtovi biti više ili manje posećeni.

Žika Bogdanović je entuzijasta koji je većinu svog slobodnog vremena posvetio razvijanju specijalizovanog regionalnog portala Balkan-Handball.com, koji je praktično najposećeniji sajt iz oblasti rukometa na području bivše Jugoslavije (a verovatno i šire).Sajt postoji skoro dve godine i odavno predstavlja online lokaciju br. 1 za sve zaljubljenike u rukometni sport.

O kvalitetu ovog sajta govori i (ne)slavan podatak da većina novinara klasičnih medija preuzima tekstove sa ovog sajta, ne navodeći izvor (već eventualno inicijale autora teksta), i ove tekstove možete pronaći na sajtovima najpoznatijih medija u regionu. Ovo je jedan od onih sportskih sajtova koji obično prvi izlazi sa rezultatima za vreme i posle utakmice, a koliko je to važno fanovima rukometnog sporta možete videti u komentarima na vesti ovog sajta.

U ovom kontekstu, bez obzira na veoma kvalitetne rezultate koje su godinama postizali naši rukometaši, ovaj sport (sajtovi iz oveoblasti) kod nas i u celom regionu bivše Jugoslavije nije toliko popularan (posećen) kao npr. sajtovi iz oblasti fudbala i košarke. Ovaj podatak odmah za sobom povlači činjenicu da je mnogo teže pronaći oglašivače za ovaj sajt, bez obzira na status koji on ima u zajednici ljubitelja rukometa.

Nadam se da će ovaj prikaz bar malo uticati na to da se šire čuje o kvalitetu ovog sajta i o načinu kako treba kreirati online medijum na takav način da postane broj jedan u svojoj oblasti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prikaz: Regionalni rukometni portal Balkan-Handball.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.