fbpx

Prikaz: Blogistika.com

U Srbiji ima određeni broj blogova koji pišu na temu blogovanja i blogova, ali nema baš blogova koji su isključivo posvećeni ovoj temi. Tu prazninu je krajem prošle godine počeo da popunjava blog pod nazivom Blogistika.com, koji je u celosti posvećen fenomenu blogovanja.

Autor ovog bloga je Viktor Marković, poznat odranije u domaćoj blogosferi po veoma uspešnom blogu (en, sr) Beograd 2.0.

Ovaj blog je skrenuo pažnju na sebe već od prvih unosa, obzirom da je tekst “Surovi uvod u blogovanje” našao svoje mesto u prvoj štampanoj zbirci blog zapisa – Blogopedija, koja je promovisana na prošlogodišnjem BlogOpen skupu u Novom Sadu.

Sam autor kaže da – “Na Blogistiku gledajte kao na niz ideja koje bi trebalo da inspirišu, poduče i, najbitnije od svega, nateraju čitaoca na razmišljanje o blogu”.

Razlog zašto ranije nisam pominjao ovaj blog je činjenica da se ne ažurira baš redovno (i dalje), i da je do nedavno imao samo nekoliko tekstova. U poslenjih mesec dana situacija se popravila, Viktor je napisao veći broj tekstova tokom januara, i nadam se da će tako nastaviti i u buduće. Još jedan prikaz ovog bloga možete videti ovde.

Svakako, preporučujem da pratite nove tekstove na ovom blogu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prikaz: Blogistika.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.