fbpx

Ponovo o kupovinama u ovom delu Evrope

Svojevremeno sam pokrenuo akciju na ES-u za finansiranje postojećih projekata na Webu, a dosta je akcija i polemike koji se odnose na finasiranje novo-otvorenih firmi (tzv. startup-a) i u ovim krajevima, i u svetu.

U narednom periodu imaćemo prilike da budemo svedoci ulaganja sredstava, ali i neke druge oblike finasiranja uspešnih postojećih projekata i pojedinaca koji rade kvalitetne stvari u ovom delu Evrope.

Već narednih dana/nedelja (videćemo tačno kada, objaviću info preko ovog bloga) biće objavljena interesantna informacija o strateškoj saradnji jedne velike domaće firme iz oblasti Internet poslovanja, sa jednom malom firmom. Još jedan sličan događaj veoma verovatno će se desiti u narednih mesec dana. O svim ovim događajima biće reči konkretnije čim se pregovori završe i naprave se pripreme za zvanična saopštenja.

Dobio sam informaciju da se od jeseni priprema ulazak jedne online medijske kuće iz Evrope koja je zainteresovana za komercijalnu saradnju sa vlasnicima različitih uspešnih blogova (info iz “druge ruke”). Još jedan investicioni fond iz Evrope planira uskoro značajnije kupovine medijskog prostora (znači sajtovi media) na području Južne i Centralne Evrope, što uključuje i zemlje EX-YU (info od jednog od direktora ovog fonda).

Obavešten sam i o intenziviranju domaće investicione scene (bićete svedoci u narednih mesec-dva), gde je opet akcenat na strateškim dogovorima, i akvizicija koje se odnose na vlasnike zanimljivih online sadržaja (sve zavisi od konkretnih interesovanja investitora za sadržajima).

Jesen ove godine, a naročito sledeća godina vrlo verovatno stvarno može doneti prve Internet milionere u ovim krajevima. Ipak, akcenat nije na nepostojećim projektima, već na uspešnim i zanimljivim projektima koji rade. Zato… pokrećite što pre, ako imate već pripremljeno nešto, da bi zauzeli busije sa kvalitetnim rezultatima do momenta kada krene navala… O svemu će konkretnije i detaljnije biti reči, kada dođe vreme…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ponovo o kupovinama u ovom delu Evrope, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Ponovo o kupovinama u ovom delu Evrope

  1. Hvala na linku, ali mislim da su ti ovaj i ovaj post prikladniji uz temu. 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.