fbpx

Osnove pretraživanja: Kako se bolje provesti na odmoru

U poslednjih nekoliko godina moguće je veoma detaljno se informisati na Internetu o tome gde bi ste na letovanje, kako to izgleda (ako niste tamo bili), šta drugi misle o lokaciji, o smeštaju, preporuke za zabavu, itd.

U članku na sajtu Pretraga.co.yu, posle dužeg vremena postavio sam članak koji objašnjava proces odabira destinacije i smeštaja korisćenjem mogućnosti Interneta.

Povod za ovaj članak je činjenica da u poslednje tri godine na ovaj način saznajem puno o tome gde ću na odmor i šta mogu tamo da očekujem, pre nogo što stignem tamo sa svojom porodicom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Osnove pretraživanja: Kako se bolje provesti na odmoru, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

2 odgovora na Osnove pretraživanja: Kako se bolje provesti na odmoru

  1. Eniac says:

    Ne bih bio ja ukoliko ne bih spomenuo blogove. Skoro sam spominjao gdestinaciju u komentarima, a pored tog postoji dosta blogova sirom sveta koji obradjuju tematiku putovanja tzv. travelogovi. Jer putovanja predstavljaju jedan od onih primera koji na najbolji nacin odrazavaju sustinu bloga. Licno i iskreno misljenje tj. preporuka je cesto kljucni razlog zasto cete negde otici. Problem je ako iza tih blogova stoji neki PR sto se takodje desava cesto.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Draganva says:

    U tekstu sam pomenuo pretragu destinacje na pretraživačima. Neki od rezultata pretraživanja može biti i blog. Problem je u tome što je članak prvenstveno namenjen onima koji manje poznaju Internet, što ima za posledicu da obično ne znaju dobro evaluaciju sajtova. Sa druge strane, dobro je napomenuti da blogovi mogu da pomognu, ako su autentični, tj. nisu PR oriented.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.