fbpx

Korporativni sajt, ili nešto više? Primer: MojZubar.com

Juče sam video sajt www.mojzubar.com, koji predstavlja ne tako čestu kombinaciju korporativnog i informativnog sajta. U ovom slučaju to je Stomatološka poliklinika Oral B Čukić iz Novog Sada (iskreno, sasvim slučajno radi se o ordinaciji koja se nalazi na manje od 100 m od zgrade gde živim – eto nisam znao do juče da imaju sajt, i to kakav).

Razlog zašto pominjem sajt Moj Zubar jeste pozitivan primer kako bi trebalo da se firma odnosi prema svom Web sajtu. Veliki broj kvalitetnih članaka (desna kolona sajta pod nazivom Pročitajte) iz oblasti popularne stomatologije (koju veliki broj ovdašnjih građana ne voli baš previše – negde sam pročitao da u Srbiji ima najveći broj stanovnika sa velikim brojem kvarnih zuba, a koji i dalje ne idu kod zubara, u odnosu na EU standarde), doveli su dotle da su počeli da se preuzimaju od strane nekih online magazina.

U mom slučaju, kako imam dete koje tek treba da prvi put ode kod stomatologa, privukao me je tekst članka na ovu temu. Svakako pogledajte stranicu sa veoma interesantnim naslovom – Galerija osmeha. Mislim da će uskoro najaktivniji deo sajta svakako biti – Pitanja i odgovori.

Videćemo šta će se događati sa ovim sajtom u budućnosti, ali već sada on pruža kvalitetne informacije koje prevazilaze geografsku oblast pokrivanja ove stomatološke poliklinike (Novi Sad i okolina). Naravno, tu je poznata priča o Dijaspori koja dolazi preko leta da jeftinije popravlja zube u Matici, pa i nije loše napraviti dosta vidljiv sajt iz ove oblasti…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Korporativni sajt, ili nešto više? Primer: MojZubar.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

2 odgovora na Korporativni sajt, ili nešto više? Primer: MojZubar.com

  1. Marko Jevtic says:

    Bilo bi super kada bi i ostali promovisali strucnost, sto bi naravno povecalo broj kvalitetnog sadrzaja na Webu, a njima bio odlican marketing.. Evo i ja sam juce napravio nesto da malo promovisem svoje stence:) http://www.SibirskiHaski.info .. sreca da sam i ranije pravio sajt o Haskijima koji je prvi kad se gugla “sibirski haski” pa cu sada uspeti valjda i ovaj ubrzo da stavim na to mesto..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Eniac says:

    odlican primer, pogotovu sto je i odabir zubara jako nezgodna stvar, tako da ovakva posvecenost daleko olaksava izbor. E sad, meni je problem sto je u NS 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.