fbpx

Konferencija E-trgovina 2008. – informacija o terminu

Nedavno je na sajtu konferencije E-trgovina objavljena informacija da se sledeći skup održava od 16. do 18. aprila 2008. g. na Paliću.

Razlog zašto je važno da već sada znate termin održavanja konferencije jeste da polako pripremate temu (oni koji žele da participiraju sa radom na konferenciji), i da krenete sa bukiranjem smeštaja, obzirom da se na Paliću već uveliko primaju rezervacije smeštaja za narednu godinu.

Kako je prošle godine dva dana pre početka skupa obustavljeno prijavljivanje, obzirom da je broj mesta na konferenciji bio ispunjen do kraja, ove godine će biti obezbeđeno da veći broj učesnika može participirati na konferenciji, ali i dalje ostaje problem smeštaja za one koji se u poslednjem momentu odluče da rezervišu smeštaj (misli se na one koji znaju da će doći na skup, ali čekaju poslednji momenat za prijavu i rezervaciju smeštaja). Svakako, postoji mogućnost smeštaja u Subotici, kao i u smeštaju lošijeg kvaliteta na Paliću, ali… Sledeće godine očekuje se sigurno više od 300 učesnika, koliko ih je bilo ove godine.

U narednom periodu može se očekivati i prvi poziv za slanje radova, pa razmišljajte o temama, jer su kriterijumi za nastup u glavnom programu konferencije iz godine u godinu sve strožiji.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Konferencija E-trgovina 2008. - informacija o terminu, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Konferencija E-trgovina 2008. – informacija o terminu

  1. Saradnik says:

    Prijatno iznenadjenje, koliko pre 10 minuta sam na sajtu e-trgovine trazila upravo taj podatak i prijatno se iznenadila na vec preciziranom datu odrzavanja e-trgovine 2008. Sve pohvale Nebojsi Djuricu i naravno Vama.
    Pozdrav

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.