fbpx

Il Divo Euforija

Do nedavno nisam bio u situaciji da upoznam tzv. fanove neke od grupa ili pojedinaca, o kojima sa citao ili gledao na TV-u. Ispostavilo se da je moja veoma dobra prijateljica (znamo se preko 30! godina) vec vise od godinu dana ekstremni fan grupe Il Divo.

U poslednje vreme sam imao vise puta priliku da slusam te price o putovanjima na koncerte, pracenje grupe po turneji i sl., a ono sto je u ovom slucaju interesantno jeste da Internet u celoj ovoj prici predstavlja znacajan deo aktivnosti savremenog fana jedne muzicke grupe.

Il Divo

U slucaju grupe Il Divo, sve pocinje na zvanicnom forumu ove grupe za SRbiju i Ex-YU. Dovoljno je samo obezbediti pare za karte do odredjenog grada gde se odrzava koncert, a lako je pronaci fana iz tog grada koji ce obezbediti smestaj. Dovoljno je reci da u internacionalnoj sekciji ovog foruma pomenuti Srbija i Ex-yu deo je medju pet najaktivnijih.

Moja drugarica svaki svoj radni dan pocinje odlaskom na ovaj forum, da bi videla novosti, a zatim ide besomicno skidanje video i audio materijala doticne grupe, sa konstantnim primesama velike kolicine skinutih slika njenih “mezimaca”.

Kada se pogleda malo po domacem Internetu, moze se videti da ne postoji specijalizovan sajt za ovaj tip fanova, da postoji nekoliko postova na posecenijim forumima, i eto dobre poslovne ideje za one koje interesuje da malo zarade od fun-related price. Ciljna grupa su uglavnom zene u dobu izmedju 30 i 45 godina (moze i ispod i iznad), situirane, sto znaci da money is not a problem, ako imate sta kvalitetno da ponudite za “smirivanje apetita” na temu fun grupe.

Prica o najposecenijim sajtovima u Srbiji mogla bi da se ozbiljno revidira ako se uzme u obzir na koje sve sajtove ovakvog tipa nasi sugradjani odlaze da bi aktivno participirali (samo ih treba pronaci).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Il Divo Euforija, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

2 odgovora na Il Divo Euforija

  1. Eniac says:

    u ovom slucaju bi dobitna kombinacija bila mreza poput ninga gde bi korisnici mogli da otvaraju grupe sa fanovima postavljaju materijale i slicno. Dobra odlika ovakvog modela je sto dobar deo promocije sajta iznose sami korisnici trudeci se da privuku sto vise fanova u svoje grupe… E sad tezi deo oko ove price je naci nekog ko ce sve to da isprogramira 🙁

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. draganva says:

    Po mom misljenju uopste nije problem naci nekog da to isprogramira, vec nekog ko bi vodio takav posao.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.