fbpx

Engleski RSS-ovi top regionalnih blogera

Servis Mloovi.com poseduje jednu veoma interesantnu karakteristiku – koristi Google Translate za prikaz RSS-ova blogova, i daje mogućnost da se kreira adresa RSS-a bloga na jednom od odabranih jezika koje prevodi Google Translate.

Upravo sam to uradio za Top 10 regionalnih blogera i napravio sam varijante njihovih RSS-ova na engleskom prevodu. Kreirao sam tzv. OPML file u kojem se nalaze RSS URL-ovi ovih blogera sa prevodima blogova na engleski jezik.

Sam file otvorite sa Notepad-om (za one koji ne znaju kako se čitaju ovi fajlovi) i kopirate adrese (URL) koje se nalaze posle teksta “xmlUrl=”. Razlog zašto nisam direktno postavio adrese ovih RSS-ova u post jeste što određeni broj primarnih URL-ova ide preko Feedburner servisa koji će u ovom obliku funkcionisati samo do kraja februara, pa će se ovi URL-ovi svakako menjati (i originalni i engleski RSS).

U svakom slučaju, sami možete napraviti RSS preko Mloovi servisa, pa ga možete poslati svojim internacionalnim prijateljima.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Engleski RSS-ovi top regionalnih blogera, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.