Početak predavanja na Specijalističkim E-biz studijama u subotu

Specijalisticke e-biznis studije27.12.2008. počinju predavanja treće generacije studenata na Specijalističkim strukovnim studijama iz e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Posle maratonskog perioda konkursa od septembra meseca (konkurs je zvanično objavljen u junu!), koji je inicijalno trebalo da se završi početkom oktobra, FTN je produžio sve upisne rokove zbog svojevremenog protesta studenata osnovnih studija na temu broja bodova za prelazak na sledeću godinu studiranja.

Kako je proces upisa na Spec. studije zvanično počeo tek početkom decembra meseca, ako još ima zainteresovanih za upis, predlažem vam da dođete u subotu u 10:00 na uvodno predavanje (predmet Elektronsko poslovanje), da čujete detalje o tome kakav je ovo tip studija i šta možete da očekujete da ćete naučiti pohađajući ove studije.

Studije se sastoje od četiri predmeta (dva obavezna i dva izborna) + specijalistički rad. Kako je dužina trajanja predavanja na predmetu 30 sati, ne možete očekivati da će vam neko za to vreme “uliti” znanje, ali ono što možete očekivati jesu kvalitetne instrukcije kako da u vašoj oblasti interesovanja (vašem poslu) unapredite znanja da biste unapredili vaš posao.

Mišljenje o ovom studijama možete saznati od samih studenata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Početak predavanja na Specijalističkim E-biz studijama u subotu, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 25/12/2008, RSS

1 odgovor na Početak predavanja na Specijalističkim E-biz studijama u subotu

 1. Marko Jevtic says:

  🙂 dočekasmo …

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.