Orientation Day za MBA i Spec. Ebiz studije, FTN – 14.09.

Informacija o predstavljanju Specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja, kao i MBA studija na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Upis na Specijalisticke strukovne studije iz e-poslovanjaU petak, 14.09.2007. g., na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na Poslediplomskoj školi Odseka za industrijsko inženjerstvo i menadžment – IIM/EURO, sa početkom u 17:00 časova (Trg Dositeja Obradovića 7), održaće se informativno predavanje (tzv. Orientation Day) na temu detaljnijeg predstavljanja Specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja. U sklopu ovog događaja biće, između ostalog, predstavljen način studiranja, vrste predmeta, profesorski kadar, kao i utemeljenost samih Specijalističkih strukovnih studija u aktuelnom Zakonu o visokom obrazovanju.

Orientation Day nije događaj obavezujućeg tipa (ne morate upisati studije ako dođete da čujete njihovo predstavljanje), to je praktično inicijalna informacija o ovim studijama, i ona omogućuje potencijalnim studentima da se odluče da li im ovaj tip studija odgovara.

Nakon predstavljanja Specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja, u 18:00 počinje MBA Orientation Day, gde će potencijalni kandidati moći da čuju detaljnije predstavljanje MBA studija koje se izvode na Fakultetu tehničkih nauka, kao i mogućnosti nastavka studiranja na ovom tipu studija, nakon završetka Specijalističkih strukovnih studija.

Ako niste u mogućnosti da prisustvujete predstavljanju studija u zakazanom terminu, u ovom upisnom roku biće organizovan još jedan Orientation Day početkom oktobra, pa se možete prijaviti da dobijete informaciju o terminu ovog predstavljanja, preko sajta www.iimeuro.ns.ac.yu.

Dodatna pitanja i ostale informacije ovim predstavljanjima studija, kao i o samom studiranju na Poslediplomskoj školi, možete saznati preko e-mail-a (preporuka) i putem telefona koji se nalaze na svim stranicama IIM/EURO sajta (dno stranice – footer).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Orientation Day za MBA i Spec. Ebiz studije, FTN - 14.09., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 07/09/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.