biZbuZZ – “Hvatajte poslednji voz”…

Ako ste zainteresovani da se pojavite na konferenciji BizBuzz – Internet marketing u Nišu, požurite jer je ostalo veoma malo mesta, a što se tiče smeštaja – već ima problema da se nađe

Inače, što se tiče mog predavanja, držaću da na srpskom i engleskom (ovo drugo je za internacionalne studente koji su tamo u isto vreme).

Biću u Nišu sva tri dana, pa ako ima zainteresovanih za upoznavanje, sastanke, dogovaranja… tamo ću imati dovoljno vremena da sednemo u nekom momentu i da se na miru ispričamo (naravno i ovde će verovatno biti dogovaranja termina za ovakve sastanke, kao i na E-trgovini, jer ne mogu sa više osoba pričati u isto vreme).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
biZbuZZ - “Hvatajte poslednji voz”…, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 18/10/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.