Blog osnove

Blog osnove e-knjiga

Besplatno preuzmite e-knjigu!

Aktuelna verzija:
17. jun 2015., v.0.92, 660 kB

Cilj ove besplatne e-knjige je da se na pristupačan način objasni fenomen bloga i pojava koje okružuju ovaj fenomen, kao i da se kroz upotrebu bloga na kvalitetan način prikaže praktična primena Interneta u poslovne i promotivne svrhe.

E-knjiga je namenjena početnicima iz oblasti korišćenja blogova, kao i svima onima koji smatraju da ne znaju dovoljno o ovoj oblasti, ili žele da provere svoje znanje. U e-knjizi su objašnjene elementarne osnove potrebne za vođenje blogova

Poslednja verzija e-knjige iz 2014. g. je značajno izmenjena u odnosu na prethodne verzije, obzirom da su iz e-knjige izuzeti tehnički delovi kreiranja bloga, a dodato je još saveta na temu kreiranja i vođenja bloga, ažurirani su izvori dodatnih informacija za blogere, kao i saveti gde početi online promociju.

 

Sadržaj e-knjige “Blog osnove” (glavna poglavlja):

  • Šta je blog i razlika između bloga i ličnog Web sajta
  • Definicija terminologije koja se odnosi na fenomen Bloga
  • Razlozi za kreiranje sopstvenog bloga
  • Kreiranje sopstvenog bloga putem besplatnih blog servisa
  • Ukratko o promociji Bloga

 

Pratite preko ove stranice aktuelnu verziju e-knjige, obzirom da će u narednom vremenu biti objavljivane nove verzije.

Pohvale, kritike, i ostale komentare koji se odnose na ovu e-knjigu možete pročitati i sami komentarisati preko ove stranice.

Pročitajte i text+intervju na temu blogova.

Možete pogledati kratko predavanje o nameni blogova sa konferencije Blogomanija 2013 i intervju na temu dolaženja do posla preko bloga.

Interview – Posao preko bloga

Besplatno preuzmite e-knjigu!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (35 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +17 (from 19 votes)
Blog osnove, 8.9 out of 10 based on 35 ratings

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.