fbpx

Zašto Digitalni Pre-Marketing?

Update 09.10.2018.: Počela je distribucija knjige.

Oblast digitalnog marketinga je već godinama ogromna! Ako radite u određenim segmentima ove oblasti, ili ako želite da počnete da radite nešto iz oblasti digitalnog marketinga, potrebno je mnogo vremena i lutanja da bi ste došli do pravih odgovora na vaša pitanja.

Pre-Marketing – marketinški preduslovi (prerequisites) služe da bi se brže razumeli i usvojili najvažniji segmenti marketinga koji su potrebni u vašem poslu, bez obzira da li upravljate poslom ili radite poslove iz oblasti marketinga.

Digitalni Pre-Marketing objašnjava kako da rešite probleme koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih rezultata marketinških aktivnosti na internetu.

Naručite knjigu “Digitalni Pre-Marketing” i dva video seminara ukupne dužine oko 4.5 sati.

Objašnjenje načina rešavanja problema u ovoj knjizi je predstavljeno na tri nivoa:

 1. Koja su to sistemska znanja iz oblasti poslovanja, komunikacije, prodaje i marketinga koja je potrebno razumeti da bi se došlo do značajno boljih marketinških rezultata na internetu?
  Odnosno, na koji način je potrebno razmišljati o marketinškim aktivnostima da bi ste ostvarili mnogo bolji poslovni rezultat?
 2. Na koji način najuspešnije kompanije rešavaju poslovne probleme na internetu u različitim segmentima svog poslovanja?
  Odnosno, kako da usvojite primenu najbolje prakse marketinga na internetu?
 3. Kako da uvek znate šta je sledeće što treba da usvojite od novih znanja za značajne poslovne rezultate na internetu, bez obzira na nivo marketinških znanja koji trenutno imate?
  Odnosno, šta je sve potrebno znati i raditi da bi ste postali digitalni lider?

Dva jednostavna primera drugačijeg razmišljanja o marketingu koja značajno poboljšavaju rezultate poslovanja

 1. Ostvarenje interesa korisnika daje kao rezultat ostvarenje interesa kompanije: Da li je važnije nešto prodavati na određeni način (npr. naplata platnim karticama), ili je važnije nešto prodati (npr. prodaja putem telefona na veb sajtu)?
 2. Zašto je važno obećavati manje i ispunjavati više od očekivanog: Ako je najvažnije fokusirati se samo na prodaju, da li je tada ispravno obećavati bilo šta – samo da se nešto proda, bez obzira što kasnije ne možete da ispunite obećanja koja ste dali, i time stvarate nezadovoljnog klijenta?

Praksa pokazuje da ovakve i slične jednostavne i dobro postavljene osnove poslovanja i komunikacije, kompanije većinski počinju da usvajaju u kasnijim fazama sopstvenog razvoja – kada im posao već dobro ide, i kada žele još bolje rezultate. Za jednostavnu i dobro postavljenu osnovu poslovanja i marketinga potrebno je veliko prethodno pozitivno iskustvo.

citati-knjiga - naručite

3 glavna problema koja rešava ova knjiga:

 1. Kako se u hodu rešavaju problemi koji kompaniju sprečavaju da postigne značajno bolje poslovne rezultate na internetu?
 2. Kako da osobe koje odlučuju u kompaniji bolje razumeju potrebe digitalnog marketinga?
 3. Kako da osobe iz oblasti marketinga dođu do potrebnih resursa za kvalitetno obavljanje svojih aktivnosti?

U knjizi je kroz stotine primera i desetine različitih lista predloga aktivnosti objašnjeno kako da vi i vaša kompanija na logičan i jednostavan način prvo značajno poboljšate aktuelne rezultate poslovnih aktivnosti na internetu, i kako da vremenom postanete digitalni lider.

Naručite knjigu “Digitalni Pre-Marketing” i dva video seminara

Informacije o knjizi i video seminarima

Video seminari na temu Digitalnog Pre-Marketinga ukupne dužine oko 4.5 sati su odmah dostupni nakon uplate. Ovi seminari kroz veliki broj primera dodatno objašnjavaju tematiku Digitalnog Pre-Marketinga.

Knjiga “Digitalni Pre-Marketing: Nova formula digitalnog liderstva”

314 strana, B5 format (160 x 230 mm)

ISBN 978-86-900608-1-8

Knjiga “Digitalni Pre-Marketing” će biti objavljena početkom oktobra 2018. g. Od momenta objavljivanja knjige kreće i njeno slanje svima koji su do tog momenta uplatili za knjigu i seminare.

Cena knjige i dva video seminara je 2.990 din (34 € inostranstvo). Troškovi dostave knjige su uključeni u cenu.

E-book verzija knjige je 17 $US preko servisa Kobo.

Nakon vaše prijave dobićete uputstvo za plaćanje e-bankingom, poštom, PayPalom, ili preko firme (faktura).

Knjigu i seminare možete naručiti iz bilo kog dela sveta.

Naručite knjigu “Digitalni Pre-Marketing” i dva video seminara

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 26/09/2018, RSS

Komentari su zatvoreni.