fbpx

WordPress igrarije

Obzirom da sam se satima igrao sa novim izgledom i funkcionalnostima ovog bloga, možda bi bilo interesantno da napišem svoja iskustva sa pojedinim plug-inovima koje sam ubacio, ili ću ih jednom dodati na blog.

Dok sam još kopirao sam WP u ciljni folder, dodao sam plug-in WP-UserOnline i Google Sitemaps. Oba plugina sam koristio i na engleskom blogu, i smatram ih obaveznom postavom WP-a. Blog nisam javno pustio dok nisam instalirao Cryptographp (captcha plugin za komentare).

Na ovom blogu sam veoma uspešno isprobao Optimal Title plugin, koji ću od sada redovno da koristim, dok se nešto kvalitetnije ne pojavi u samom WP-u.

Zatim sam dodao u kompletu Popularity ContestPopular Posts Widget. Na kraju sam dodao cForms i Share This.

Kada prođe dovoljno vremena, verovatno ću dodati celu stranicu o najpopularnijim temama na blogu, a kada budem imao vremena hoću da dodam tagove, sem ako me u međuvremenu ne ubede da pređem na WP 2.3, verzija koja podržava tagove.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
WordPress igrarije, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.