fbpx

VIP Mobile krece u ponedeljak u Srbiji

Veoma je interesantan buzz koji se stvorio oko pokretanja servisa treceg operatera mobilne telefonije. Do danas se prakticno nije znalo ime, a do sada se (u poslednje vreme) koristilo ime “Novi operater“, koji ima i poseban sajt (interesantno je da je server u Bugarskoj). Danas je na ES-u objavljena informacija adresi sa pravim imenom treceg operatera – VIP Mobile. Sajt se trenutno radi, a dostupni su neki delovi, ukljucujuci i korisnicki ugovor.

Servis krece od ponedeljka (reklamna kampanja krece od 07.06.), a preko broja 060 1234 moze se stvarno puno toga saznati, najbolje je da zamolite operatera da vam sam isprica sta je bitno. U Novom Sadu glavno prodajno mesto VIP Mobile-a bice negde u Zmaj Jovinoj ulici (zaboravio sam broj). Detalji o nacinu pustanja servisa u upotrebu mogu se videti i preko ove vesti.

Dodao bih interesantan detalj da oni koji kupe SIM u prvom periodu, ako hoce da dobiju besplatan mobilni Samsung ili Nokiju najnovije generacije, treba da ubace SIM u neki telefon, da ga ostave ukljucenog, i da se jave na njega ako nazove neko iz VIP Mobile servisa. Inace, u prvo vreme ovi brojevi ce moci da se zovu, ali ne i da se prica preko njih dok servis ne bude kompletno funkcionalan. Takodje je interesantno da onih prvih 50.000 korisnika koji na 100 din za SIM dobije i 1.000 din kredita, oni ce morati da ih potrose do sredine jula. Znaci, dobra “navlaka”…

U svakom slucaju, mislim da je celokupna startna prica dobro odradjena sa aspekta kreiranja povecane paznje javnosti, a kako ce se pokazati u radu, to ce se videti u narednim mesecima.

Trka za biznis korisnike mobilne telefonije

Postoji jedan interesantan detalj koji sam nedavno cuo (opet, pouzdan izvor), a koji je i sam po sebi logican, a to je da je Mobilkom jedno vreme bio u posedu svih potrebnih podataka o business korisnicima mreze 063, a nakon njih je te podatke uzeo i MTS, pre nego sto je Telenor preuzeo bivsi Mobtel. Komercijalna sluzba MTS-a je vec odradila “obradjivanje” poslovnih klijenata 063, a to ce uraditi i “VIP Mobile”. Za nekoliko meseci videcemo rezultate ove svojevrsne prodajne “ujdurme”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
VIP Mobile krece u ponedeljak u Srbiji, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

2 odgovora na VIP Mobile krece u ponedeljak u Srbiji

  1. valeksic says:

    http://www.novioperater.co.yu i http://www.novioperater.com se hostuju kod Mtel-a (http://www.mtel.net) koji je takođe u vlasništvu Mobilkoma. Trenutno u APR bazi ne postoji firma VIP mobile. Verovatno će do sledeće nedelje izvršiti promenu naziva postojeće firme Topnet d.o.o. u VIP mobile d.o.o.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Eniac says:

    Drug sto radi u Telenoru mi je pricao da je odnos za prepaid i postpaid korisnike 90-10 a da je kolicina zaradjenog novca ista za obe grupacije. Ako uzmemo u obzir da biznis korisnici predstavljaju vecinu postpaid korisnika, ne cudi tolika jagma za informacijama. U svakom slucaju dobro je sto dolaze o tome se vec puno pricalo.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.