fbpx

Upit za finansiranje online projekata

Na ES-u sam pokrenuo temu koja ima za cilj da se eventualno jave zainteresovani za finasiranje postojecih ili startup projekata.

Na Konferenciji “E-trgovina” bice tri rada i dva predavanja na ovu temu (finasiranje startup kompanija), a u poslednje dve godine sam bio direktan svedok interesovanja koje postoji za eventualno finasiranje (kupovine) razlicitih online projekata. Nekoliko ovakvih kupovina se do sada i desilo, a mislim da ce ih uskoro biti sve vise, obzirom na porast koriscenja i interesovanja za Internet u Srbiji.

Na ovakav nacin mogu se na jednom ili na nekoliko mesta “poslati” potencijalni investitori, da bi videli online projekte za koje postoji konkretna zelja za investiranjem (iako mi iskustvo govori da najveci broj investitora tacno zna koje bi sajtove finansirao, pa je samo pitanje da li za to postoji zelja ili ne).

Za postojece projekte najbolji savet za pronalazenje investitora jeste da se napravi kvalitetan sajt koji privlaci odredjenu ciljnu grupu koja se lako moze definisati, ili se lako vidi za koga je namenjen sajt. Veoma je dobro da se kvalitetom sajta vec obezbedila dovoljna posecenost, obzirom da vecina (inostranih) investitora procenjuje vrednost projekta na osnovu broja jedinstvenih posetilaca.

Zainteresovani se mogu javiti i u sklopu ove teme…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Upit za finansiranje online projekata, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Upit za finansiranje online projekata

  1. Limundo says:

    Limundo trenutno trazi investitora.

    Pogledajte stranicu
    i javite nam se ukoliko ste zainteresovani.

    Srdacno

    Vladimir Nikolic
    Clan Limundo Team-a

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.