fbpx

Upis na Specijalističe e-biz studije u septembru i popusti za profesionalne kurseve

Kao što je i ranije bilo najavljeno, u toku septembra biće zvanično raspisan konkurs za Specijalističke strukovne studije iz e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, u sklopu poslovne škole IIM/EURO.

Na sajtu poslovne škole IIM/EURO zainteresovani mogu već preuzeti prijavu za upis, i postaviti eventualna pitanja preko kontakt podataka koji se nalaze na svakoj stranici sajta (preporuka je da zbog efikasnosti šaljete pitanja putem priloženog e-mail-a – iimeuro (at) gmail.com).

Profesionalni kursevi iz e-marketinga i online PR-a
po starim cenama do kraja septembra

Zainteresovani za najaktuelnija konkretna znanja iz oblasti Internet marketinga i online PR-a mogu se prijaviti do kraja septembra za pohađanje kurseva po starim cenama koji se održavaju na FTN-u u Novom Sadu.

kao što se u ponudi može primetiti, predstavljena su i dva nova kursa – Komunikacija putem društvenih medija (Social Media Optimization) i Upravljanje Internet reputacijom (Internet Reputation Management). Detalji o ovim kursevima biće objavljeni u narednim danima.

Od oktobra, cene kurseva biće povećane za minimalno dvadeset odsto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Upis na Specijalističe e-biz studije u septembru i popusti za profesionalne kurseve, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.