fbpx

Sledeća VISA/Mastercard e-prodavnica – SezamPro

Firma SezamPro je omogućila naplatu svojih usluga online za korisnike VISA/Mastercard preko sajta prodavnica.sezampro.yu. Na žalost, kako se radi o uslugama koje plaćaju postojeći korisnici SezamPro-a, ne može se videti sam shop spolja. Ovaj shop će se koristiti i za naplatu usluga novoformirane firme SezamHosting.

Videće se da li će tokom jeseni i SezamPro biti jedna od firmi koja će ponuditi implementaciju shop rešenja za krajnje korisnike koji bi trebalo da ima mogućnost naplate VISA/Mastercard (naplata Dina kartice online neće biti problem ni za jednu firmu).

Ovaj podatak samo govori u prilog tome da možda neće biti toliko problematično kreirati naplatu na e-prodavnicama, obzirom na uslove Banke Intesa, jedino što će se veoma verovatno to dešavati preko posrednika (preko firmi koje ispunjavaju Intesine uslove), bar dok se ne pojave konkurentna rešenja online naplate, u odnosu na ponudu banke Intesa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Sledeća VISA/Mastercard e-prodavnica - SezamPro, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.