fbpx

Video seminar: Kako da vaš budžet za reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

U poslednjih 10+ godina veoma sam se često sretao sa privrednicima koji imaju svoj veb sajt ili e-prodavnicu, imaju neke efekte prodaje preko interneta, čak su i zainteresovani za to kako da povećaju internet prodaju – ali nisu upoznati sa mogućnošću da sami prate efekte prodaje i reklamiranja preko softvera za veb analitiku, kao što je Gugl Analitiks (GA). Imaju oni obično postavljen GA, ali tako da mogu da gledaju posećenost sajta, koje se stranice posećuju, iz kojih država… To nisu podaci koji su dovoljni da bi se dobro poslovno odlučivalo o tome kako unaprediti prodaju preko Interneta!

Najčešći razlog za ovakvu situaciju su firme koje izrađuju veb sajtove, kojima jednostavno nije važno da rade stvari koje nisu izrada sajta – npr. postavljanje svih potrebnih elemenata GA, da bi se pratili efekti prodaje – npr. dodavanje ciljeva pojedinačnih  veb stranica i konverzija na sajtu

Često se dešava da kompanije angažuju pojedince ili firme za onlajn reklamiranje koje ne žele da postave mogućnost realnog praćenja efekata njihovog posla – jer je to jednostavnije. Ovakve firme koriste neznanje kompanija da ne bi pokazali kojiko dobro ili loše rade svoj posao.

Kako da sami procenite vaše ulaganje u onlajn promociju i donesete pravu odluku za pospešenje internet prodaje?

Upravo da ne biste zavisili od volje drugih za vaše investicije u digitalno oglašavanje i praćenje efekta prodaje, ovaj video seminar ima za cilj da predstavi jednostavne i lako pamtljive načine praćenja efekata reklamiranja i praćenja efekata prodaje.

Izdvojio bih po meni najzanimljivije delove ovog seminara, koji bi trebalo da govore o njegovoj primenljivosti, a ostatak strukture seminara možete proučiti na stranici za prijavu:

  • Kako izračunati sa koliko para možemo dobiti određene efekte reklamiranja?
  • Koliko vredi jedan kupac na sajtu?
  • Kako da odredite preciznu vrednost bužeta za reklamiranje do koje vam je oglašavanje isplativo, a efekti maksimalni?
  • Kako da odaberete pojedinca ili firmu koji će vam doneti maksimalne efekate onlajn reklamiranja za optimalni budžet?

Pogledajte video insert iz ovog seminara. U sklopu samog videa nalazi se objavljen promo-kod sa popustom na ovaj seminar koji možete upotrebiti ovde.

Ovaj seminar bi trebalo pohađaju i oni koji izrađuju veb sajtove, bave se veb dizajnom ili promocijom onlajn, ali ne koriste veb analitiku za praćenje efekata svog posla. Kada počnete da koristite mogućnosti onlajn praćenja efekata svog rada (kada vaš klijent pusti novi sajt, kako funkcioniše jedna vrsta izgleda stranice, kada ste uradili neko reklamiranje za klijenta, i sl.) – drastično će vam se povećati kvalitet posla koji radite, što znači i da ćete svoj posao moći više da naplatite!

Suštinska vrednost ovog seminara bi trebalo da bude da naučite sistemski da posmatrate odnos promocije i prodaje preko interneta, odnosno da dobijete širu sliku iz ove oblasti, ili da “poslažete kockice” na temu šta je potrebno znati prvo, drugo, treće… da biste realno unapredili prodaju vaših proizvoda ili usluga preko interneta.

Kolika je cena, i gde je dostupan onlajn?

Seminar je dostupan preko servisa Predavanja.draganvaragic.com.

Cena video seminara je 2.990 din (29€).

Plaćanje: DIN (banka, e-banking, pošta) i EUR (PayPal).

Naručite video seminar “Kako da vaš budžet za reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 10/06/2017, RSS

Komentari su zatvoreni.