fbpx

SEO Video Seminar: Kako danas doći do dobre vidljivosti vašeg sajta na Guglu?

Da bi neki novi veb sajt postigao očigledno dobar rezultat na Guglu potrebno je oko godinu dana. Prvi rezultati za bilo koju SEO aktivnost se uglavnom ne vide za manje od 3 meseca, i tek za 6 meseci aktivnosti optimizacije za pretraživače dobijate realnu predstavu o kvalitetu rejtinga veb sajta za odabrane ključne fraze.

Postavlja se pitanje na koji način se postaviti prema različitim vrstama promotivnih aktivnosti u vezi sa dobrim pozicioniranjem veb sajta na pretraživačima, i kako uspostaviti poverenje sa onima koji rade za firme ovaj posao da bi se kontinualno ulagalo u SEO tehnike promocije.

Video Seminar “Kako danas doći do dobre vidljivosti vašeg sajta na Guglu?” je namenjen privrednicima, ali i kompanijama koje rade u oblasti internet marketinga i SEO optimizacije da razumeju na koji način se treba postaviti prema potrebama kompanija i kreirati način implementacije strategije internet promocije koji u sebi ima integrisane odlične SEO aktivnosti.

Jedno od najvažnijih pitanja internet promocije jeste kako uveriti donosioce odluka u firmi da je ulaganje u optimizaciju za pretraživače dugoročno isplativo. Ovaj seminar kroz primere upravo daje odgovor na temu objašnjenja načina održivog finansiranja SEO aktivnosti, iz više različitih uglova.

Pogledajte insert iz ovog video seminara na temu preduslova koji dovode do kvalitetne SEO promocije:

U sklopu videa objavljen je promo-kod za popust pri kupovini…

Kako da se pokrenete u dobrom pravcu da biste iskoristili prednosti najvažnije tehnike internet marketinga?

Iz različitih razloga nepoznavanja današnjeg funkcionisanja Gugla možete čak i godinama pogrešno raditi SEO aktivnosti – a da vam rejting na Guglu ne bude ugrožen. Do tada možete ozbiljno razviti onlajn biznis, i u jednom momentu Gugl promenom nekog svog algoritma “zakači” vaš sajt – i sva ta višegodišnja aktivnost na kraju mora da se radi iz početka.

Ovaj seminar pomaže da razumete odgovore na sledeća najznačajnija pitanja:

  • Kako da maksimalno iskoristimo činjenicu što je optimizacija za pretraživače jedna od najzačajnijih tehnika unapređenja onlajn prodaje?
  • Na koji način da bezbedno unapređujemo vidljivost na pretraživačima, bez straha da nas Gugl kazni i izbaci iz rezultata pretrage – zbog loših poteza na internetu kojih nismo bili svesni?

Pored napomenutog, važni aspekti SEO posla na veb sajtu se, između ostalog, svode na načine procene onih koji vode SEO posao – kako doći do poverenja u pojedince i kompanije koje rade SEO posao, kako doći do najboljeg budžeta za SEO optimimizaciju, i kako ih proceniti da li idu u dobrom pravcu sa aspekta današnjih potreba pretraživača.

Najveća vrednost ovog seminara dolazak do znanja o odlučivanju i postavljanju prema SEO tehnici promocije – u kontekstu razumevanja njegovog funkcionisanja danas, kako se definišu ciljevi, kako se određuju održivi budžeti koje prihvataju donosioci odluka i načini provere kompanija i pojedinaca koji rade ovaj posao.

Cena video seminara, i gde je dostupan?

Seminar “Kako danas doći do dobre vidljivosti vašeg sajta na Guglu?” je dostupan preko servisa Video predavanja na ovom blogu.

Cena seminara je 2.990 din (29€).

Kupite seminar “Kako danas doći do dobre vidljivosti vašeg sajta na Guglu?” preko ovog linka

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 22/06/2017, RSS

Komentari su zatvoreni.