fbpx

RegisterFly.com izgubio licencu za prodaju domena

ICANN je pre nedelju dana zvanicno pustio saopstenje u kojem obavestava javnost da je RegisterFly.com izgubio licencu za obavljanje posla prodaje domena.

Ako imate neki domen na ovom registraru, morate pratiti sta se desava sa ovom firmom i prebaciti domene na neki drugi registrar koji ima validnu ICANN licencu, cim budete u mogucnosti.

RegisterFly.com je izgubio licencu zbog ucestalih zalbi korisnika ovog servisa, zbog nemogucnosti jednostavne manipulacije domenima (prebacivanje na druge registrare), neadekvatnog vremena ragovanja na ostale zahteve vezanih za rad sa domenima.

Clanak u casopisu Business Week na ovu temu.
Saveti kako povesti racuna o tome gde kupovati internacionalne domene.

Nadam se da ce domaci NRID koji uskoro treba da krene sa radom povede racuna o ovom dogadjaju i doda u svoja pravila, da se ovakve stvari kod nas nebi desavale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
RegisterFly.com izgubio licencu za prodaju domena, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na RegisterFly.com izgubio licencu za prodaju domena

  1. valeksic says:

    Zapravo ovo je prvi registar kome je ICANN ikada oduzeo licencu. Jedan od sajtova koji je zasluzan za promovisanje problema i pomoc korisnicima ciji su domeni zarobljeni kod regfly-a je http://registerflies.com

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.