fbpx

Posao u Apatinskoj pivari: Juniorska pozicija u komercijalnom sektoru

Apatinska pivara, kao deo globalne mreže pivarske kompanije Molson Coors, otvorila je konkurs za prijavljivanje kandidata za novu generaciju pripravnika. Konkurs će trajati do 5. aprila, a pravo da se prijave imaju svi diplomirani studenti master programa, kao i pojedinci koji su završili studije u poslednjih godinu dana.

Program pripravnika – Management Trainee Program u sklopu Apatinske pivare traje 18 meseci, kroz koncept edukacije zasnovane na radu u konkretnim poslovnim situacijama. U okviru plaćenog programa usavršavanja (dobija se posao) mladi talenti imaće priliku da prođu kroz sve sektore kompanije kako bi stekli širu sliku o njenom poslovanju i strukturi, ali i naučili više o samom principu rada Pivare. Kroz samostalne projekte, ali i rad sa mentorima, pripravnici će imati odličnu priliku da steknu nova znanja i pokažu veštine kojim raspolažu.

Od budućih kandidata se očekuje da budu aktivni i angažovani, da preuzimaju odgovornost za aktivnosti koje obavljaju, da su spremni na izazove, učenje i razmenu iskustava, kao i da su njihovi afiniteti usmereni na određeni način – “karakteristike idealnog kandidata”:

  • Master diploma poželjno iz oblasti ekonomije i biznisa.
  • Angažovanost u različitim studentskim organizacijama i projektima; iskustvo u radu na projektima i u timovima.
  • Želja za radom i razvojem u internacionalnom okruženju, kao želja za sticanjem iskustva u različitim oblastima biznisa počevši od juniorskih pozicija.
  • Visok nivo poznavanja Engleskog jezika i napredno korišćenje Office paketa (naročito Excel).
  • Mogućnost i spremnost za preseljenje tokom rotacija kao i nakon programa.
  • Otvorena, druželjubiva i komunikativna osoba.
  • Analitički stav sa željom za rešavanje problema i stvaranje inovativnih rešenja.

Šta je potrebno za atraktivan i perspektivan posao u domaćim i inostranim kompanijama – Rad, aktivnost i preuzimanje odgovornosti!

Jedan od najvećih problema savremenog društva je nesklad između potreba kompanija sa aspekta zapošljavanja adekvatnih kadrova i velikog broja nezaposlenih koji čeka na posao.

Nije problem u tome što kandidat nema dovoljno adekvatnih znanja za konkretnu poslovnu poziciju. ako poseduje karakteristike kao što su:

  • Brzo usvajanje novih znanja u praksi,
  • Radne navike,
  • Aktivan i dinamičan odnos prema poslu,
  • Analitičke veštine,
  • Komunikativnost i timski rad

Sve ove karakteristike se mogu pronaći u praktično većini konkursa za posao (pogledati iznad “karakteristike idealnog kandidata” za konkretnu ponudu posla u Apatinskoj pivari), i one nikako nisu slučajno navedene, ili je to sada “moderno” – pored određenih znanja za konkretnu poslovnu poziciju neophodno je da kandidati za posao poseduju tzv. transverzalne ili “prenosive” vešine.

Da biste se prijavili za Management Trainee Program Apatinske pivare, potrebno je da započnete proces apliciranja preko ove stranice.

Partner ovog teksta je Apatinska pivara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 3 votes)
Posao u Apatinskoj pivari: Juniorska pozicija u komercijalnom sektoru, 4.8 out of 10 based on 9 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 31/03/2015, RSS

Komentari su zatvoreni.