fbpx

Pokrenuto strukovno udruženje eIndustrije E-start

Asocijacija za eposlovanje i internet preduzetnistvoAsocijacija za razvoj ePoslovanja i Internet preduzetništva, E-start bavi se razvojem i unapređenjem različitih profesionalnosti. Rad u okviru udruženja e-Start organizovan je po grupama, za svaku od stručnih oblasti u okviru delovanja udruženja.

Sprovodjenjem aktivnosti udruženja artikulisaće se konkretne potrebe struke i načini rešavanja nagomilanih problema koji su u vezi sa ePoslovanjem i Internet industrijom.

Prvi korak je dobijanje načelne podrške od strane većeg broja istaknutih pojedinaca i organizacija (komercijalnih i nekomercijalnih), koje su u vezi sa e-poslovanjem u širem smislu. U tom kontekstu, u nedelju (07.09.), u sklopu okupljanja Internet profesionalaca sa foruma DevProTalk, predstaviće se detaljnije naredne aktivnosti udruženja e-start, kako sa aspekta unutrašnje organizacije, tako i sa aspekta konkretnih okupljanja na predložene teme.

Jedan od prvih koraka jesu konsultacije za definisanje kriterijuma za primanje profesionalnog članstva, koji bi trebalo da se razlikuju po različitim profesionalnostima. O ovome će se već diskutovati u nedelju.

Želja je da sud o aktivnostima udruženja proizilazi iz njegovog samog delovanja, i to bi trebalo da bude i osnov zašto bi neki pojedinac ili firma pristupili udruženju.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Pokrenuto strukovno udruženje eIndustrije E-start, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na Pokrenuto strukovno udruženje eIndustrije E-start

 1. Igor says:

  Bas me zanima koje ce koristi oni (citaj: konkurenti) imati vajde od ovoga. Cekam pdt “nametnuto” okupljanje!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.