fbpx

Konkurs za ljubitelje kulinarstva koji žele svoj blog – Staropramen izazov za kulinarske blogere

Apatinska pivara drugu godinu za redom organizuje takmičenje za blogere pod nazivom “Staropramen izazov za kulinarske blogere“, koji je namenjen neafirmisanim blogerima, odnosno osobama koje vole kuvanje i razmišljaju o pravljenju kulinarskog bloga. Takmičenje traje od 18. aprila do 8. Maja na Staropramen Facebook stranici, a najboljih troje učesnika takmičenja će se naći u finalu pred stručnim žirijem.

Nakon veoma uspešnog prošlogodišnjeg takmičenja “Staropramen Bloggers Challenge“, učesnice na tom događaju ove godine predstavljaju stručni žiri koji će izabrati deset neafirmisanih food blogera i/ili osoba koje tek ulaze u svet kulinarskih blogera – koji će dobiti nagrade od Apatinske pivare.  Tri najbolja takmičara ulaze u finale.

Nakon završetka online takmičenja, stručni žiri ocenjivaće veštinu finalista uživo u finalu takmičenja, samo će jedan poneti titulu Staropramen food blogera i dodatnu medijsku pažnju.

Pobednik “Staropramen izazova za kulinarske blogere”  dobija glavnu nagradu – svoj prvi pravi „food blog“ (veb adresu za blog i veb hosting). Pored bloga, pobednik osvaja profesionalni foto aparat, kao i kurs iz food fotografije, elemente neophodne za kreiranje ovog tipa bloga.

Stručni žiri

Da bi realno najperspektivnije osobe dobile dodatni podsticaj za kreiranje svog bloga, ali i medijsku pažnju za obezbeđenje dodatne vidljivosti svog rada, pobrinuće se sada već afirmisane blogerke iz prošlogodišnje Staropramen akcije (neke od blogerki su se i ranije afirmisale u ovoj oblasti):

Proces prijavljivanja

Zainteresovani učesnici moći će tokom trajanja konkursa da preko aplikacije na Staropramen Fejsbuk stranici postavljaju svoje originalne recepte u formi slike i teksta koji će predstaviti njihovu „dobitni recept“ koji dobro idu uz Staropramen pivo. Znači, recepti jela sa Staropramen pivom gde se od učesnika traži da kreativno osmisle recept u odnosu na zadatu temu:

  • hrana inspirisana češkom kuhinjom,
  • hrana koja se dobro slaže uz pivo i
  • hrana u kojoj se pivo koristi kao sastojak.

Prijavite se!

Očigledno je da su nagrade veoma dragocene za sve one osobe koje tek treba da krenu u blogovanje, ili su na početku kulinarskog blogovanja, i slobodno se prijavite da okušate svoju kreativnost…

Ovogodišnjom akcijom Apatinska pivara potvrđuje da kulinarske blogere posmatra kao jedan od kanala komunikacije kroz koji želi u narednom vremenu da plasira informacije o svojim proizvodima, što je veoma dobro, obzirom da je ova kompanija jedan od najznačajnijih oglašivača na ovom tržištu. Dodatno je važno što akcije Apatinske pivare sa blogerima u poslednje dve godine govore da blogeri mogu da upotrebe svoju kreativnost i da na taj način dođu do satisfakcije za svoj rad kroz ovakve akcije.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Konkurs za ljubitelje kulinarstva koji žele svoj blog - Staropramen izazov za kulinarske blogere, 4.0 out of 10 based on 3 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 18/04/2016, RSS

Komentari su zatvoreni.