fbpx

Konferencija “E-trgovina 2016., 20.04.-22.04., Palić

16. po redu konferencija “E-trgovina” na Paliću ove godine se održava od 20. do 22. aprila, i za glavne teme ima sistemski razvoj e-poslovanja i e-trgovine.

Ovo je jedina ovdašnja konferencija gde stručni predstavnici resornih državnih organa godinama unazad predstavljaju šta Država radi na planu unapređenja okruženja e-poslovanja i e-trgovine. Predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija će predstaviti rad na nacrtu Zakona o e-poslovanju, iz Narodne banke Srbije ćemo čuti kako teče primena Zakona o platnim uslugama, iz Ministartsva unutrašnjih poslova ćemo saznati o borbi protiv zloupotreba u domaćoj e-trgovini.

Program prema realnim potrebama e-privrednika

Ove godine u programu konferencije stavljen je značajan fokus na unapređenje prodaje proizvoda i usluga kroz različite segmente e-poslovanja, e-trgovine i e-promocije. U preko 20 predavanja u tri dana biće reči o automatizaciji poslovanja, unapređenju cenovne strategije, o pravnim aspektima e-poslovanja i e-trgovine, o promotivnim aktivnostima na nivou pozicioniranja na pretraživačima i promociji putem Gugla i Fejsbuka. Za razliku od prethodnih godina, stavljen je poseban fokus na praćenje i analitiku podataka iz sistema prodaje preko interneta i uticaj tih podataka na poslovno odlučivanje.

Prvog dana konferencije posebno bih izdvojio predstavljanje E-Business Development Project-a, gde će biti opisano kako je tekao i teče projekat unapređenja e-poslovanja u Srbiji koji finansira EU.

Drugog dana konferencije moj favorit su serija predavanja o primeni Gugl analitiksa u praksi.

U trećem danu konferencije bih posebno izdvojio interesantnu sesiju koja je u pripremi i koja će za temu imati e-poljoprivredu.

Jedan od najznačajnijih partnera konferencije je Internet Akademija, čiji će predavači raspoređeni na sva tri dana na delu pokazati njihovu stručnost u prenošenju aktuelnih znanja i veština potrebnih za uspešan rad na poslovima iz oblasti primene e-poslovanja i e-trgovine.

Čast nam je što ćemo na kraju prvog dana konferencije imati posebnu verziju Business Cafe networkinga u režiji Kristine Ercegović. Veoma uspešan koncept povezivanja privrednika koji već pet godina na ovim prostorima pokazuje kako se može puno dobiti upoznavanjem privrednika iz različitih branši.

Prijave za Konferenciju po ceni od 4.500 din se popunjavaju preko ovog linka.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Konferencija "E-trgovina 2016., 20.04.-22.04., Palić, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 17/04/2016, RSS

Komentari su zatvoreni.