fbpx

Konferencija Digital Impact/Digitalni svet – 01.07., Beograd

Prvog jula u Beogradu (Hotel Continental) održaće se konferencija pod nazivom “Digital Impact/Digitalni svet” na kojoj će se pričati o najnovijim svetskim trendovima iz oblasti novih medija i njihove primene u poslovanju.

Konferenciju organizuje ABC Srbija, uz podršku USAID i IREX, koja uključuje predavanja globalno renomiranih stručnjaka za digitalno poslovanje i medije.

Suština praćenja aktuelnih trendova iz oblasti online medija ima za cilj omogućavanje rešavanja sveprisutnog problema naplate kreiranja medijskih sadržaja na različite načine, a u poslednjih godinu dana počela su da se naziru i rešenja ovog velikog problema…

Sa druge strane, sami oglašivači i osobe koje su u poslu odnosa sa medijima moraju da razumeju trendove vezane za online medije, jer im to svakako predstavlja osnovu posla (bar bi tako trebalo da bude).

Razlog zbog kojeg se dolazi na ovakve događaje su predavači (ali i networking), i u ovom slučaju obezbeđena su tri relevantna predavača sa kojima se može ući i u interakciju postavljanjem konkretnih pitanja koja vas interesuju iz oblasti razvoja online medija:

Jon Williams, Chief Digital Officer Grey EMEA (Engleska), sa predavanjem “Kako agencije treba da se menjaju”. Gospodin Williams se nalazi u kategoriji najpoznatijih digitalnih kreativaca na svetu. Do sada osvojio sedam Cannes Lions nagrada.

Brian Morrissey, glavni urednik Digiday (SAD), sa predavanjem “Digitalni mediji i oskudica pažnje“. Pre prelaska u Digiday, gospodin Morrissey je proveo šest godina kao digitalni urednik AdWeek-a, gde je vodio praćenje digitalne industrije, uključujući razvoj u društvenim medijima, advertajzing tehnologijama i izdavačkim strategijama monetizacije.

Tal Navarro, osnivač odseka za društvene medije u Adler Chomski & Warshavsky Group (Izrael), sa predavanjem “Mitologija društvenih medija“. Tal je Internet preduzetnik i stručnjak za marketing putem društvenih medija. Ujedno je i osnivač uspešnog online magazina za kite surfing, bloger i savetnik za lično brendiranje.

Sva predavanja će biti održana na engleskom jeziku, uz obezbeđen simultani prevod.

Za sve dodatne informacije, pogledati na sajtu ABC Srbija, ili putem telefona 011 / 24 50 508 i 24 50 204, ili na mejl office (at) abcsrbija.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 15/06/2011, RSS

Komentari su zatvoreni.