fbpx

IT Seminar u Nisu – Utisci

Nakon veceg broja postova na temu IT seminara u nisu, odlucio sam da i am napisem svoje utiske (na zalost, obaveze me sprecavaju da cesce pisem).

Kao prvo, fascinirala me je publika. Ni na jednom skupu do sada nisam imao priliku da vidim da za svakog predavaca na kraju postoji neko pitanje (naravno, manje ili vise u zavisnosti od teme i od predavaca), i ovo je posebna vrednost ovog skupa. Da ne pominjemo sasvim zavidan broj prisutnih, koji se kretao od preko 400 na pocetku, preko 250 po predavanjima prvog dana, do 150 sto je bio prosek drugog dana (radi se o procenama razlicitih osoba).

Sto se tice predavanja, tj. predavaca, na zalost, dosli smo kasnije drugog dana, pa sam ima prilike da vidim samo nekoliko predavanja. Ono sto je moj utisak, da je ipak odredjeni broj predavaca mnogo bolji u svojoj praksi nego sto su u situaciji da to i predstave na najbolji nacin. Ali, tu je vezba, i sa vise nastupa bolje se i predaje. Sa druge strane ima tu i onih koji su dosli na ovaj skup, a mogli su da predaju, jedino sto imaju problem straha od javnog nastupa.

Najvece pocasti organizatorima, jer znam koji je to posao napraviti ovakav skup. Za kratko vreme iz nicega napraviti ovakav dogadjaj… Svaka cast.

Naravno, druzenje i hrana posle ovakvih dogadjaja…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
IT Seminar u Nisu - Utisci, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

1 odgovor na IT Seminar u Nisu – Utisci

  1. Eniac says:

    Jeste da je pojedinim predavacima, pre svega mladjim, falilo malo presentation skilla ali svejedno, ideja je bitna, i zelja da se ovako nesto prenese i na druge ljude…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.