fbpx

Dva marketing (advertizing) newsletter-a iz Srbije u jednom danu!

Ovo se stvarno desava jednom u zivotu – u razmaku od tri sata na moju e-mail adresu stigao je BRAND NEWSLETTER No.2 (prvi broj nisam dobio) i Nedeljne Taboo vesti broj 1!

Radi se o posebnim e-mail izdanjima stampanih Marketing/Advertising casopisa Brand Magazin i Taboo Magazin.

Da ne bi bilo zabune, obzirom da sam jedan od urednika u magazinu Taboo, pokusacu da sto objektivnije ukratko iznesem impresije o oba e-mail newsletter-a:

– Taboo nedeljne vesti su poslate po principu e-mail poruke u kojoj e nalazi link do pdf fajla. Na prvoj stranici sajta postoji url za skidanje magazina.
– Brand Newsletter je poslat kao HTML e-mail, sa kompletnim informacijama u samom e-mail-u. Na sajtu nema informacija o ovom newsletter-u.
– Newsletteri su kompletno konceptualno razliciti, i nemaju ni jednu istu vest – znaci, lepo se oba mogu citati.
– Brand Newsletter je uradjen po principu nekoliko kratkih informativnih vesti sa slikama, Taboo nedeljnik je kompletno dizajniran e-magazin sa mnogo vise teksta, koji doduse veoma lici na tematiku samog stampanog izdanja (deo vesti).

Uopste ne bih ulazio u tematiku ko je bolji, radi se o veoma razlicitom konceptu, i pozdravljam obe inicijative. Jedino bi bilo dobro da su me bar iz Taboo-a pitali sta mislim kako da se to odradi, kada vec imam veze sa ovim magazinom. To se moglo desiti i u slucaju Brand Newsletter-a, posto sam u kontaktu i sa njihovim urednikom. Mislim da ce se vremenom stuacija na ovom planu popravljati…

Kontakt za Brand Magazin – redakcija (at) brandmagazin.com.
Kontakt za Taboo Magazin – nedeljnik (at) taboomagazine.org.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Dva marketing (advertizing) newsletter-a iz Srbije u jednom danu!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.