fbpx

U 2016. drugi tiraž knige “Kako do posla u 21. veku…” deljen je po srednjim školama u Srbiji

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u 2016. g. doživela je veoma specifično drugo izdanje – uz pomoć nevladine organizacije “Živojim Mišić” tokom 2016. i 2017. godine podeliće se ukupno oko 3.000 knjiga u svim srednjim školama u Srbiji!

U uvodu drugog izdanja knjige, između ostalog piše:

“Udruženje za podsticanje preduzetništva ‘Živojin Mišić’ u saradnji sa autorima, poklonilo je po nekoliko primeraka knjige svim srednjim školama u Srbiji.

‘Želja nam je da se kroz ovaj projekat mladi što pre upoznaju sa realnim potrebama 21. veka i da ih podstaknemo da rade na sebi, na svom znanju i veštinama, svojim idejama i privatnim poslovima, te da tako dugoročno podstičemo uspešniju ekonomiju i društvo, manju nezaposlenost i preduzetništvo i Srbiju učinimo boljim mestom za život’.”

Podela knjiga po srednjim školama u Srbiji – planovi za 2017. g.

Knjige su do sada podeljene u 12 gradova (školskih uprava), a prikaze događaja koji su pratili deljenje knjiga i najave narednih događaja po Srbiji možete pratiti preko posebne stranice ovog projekta na sajtu NVO “Živojin Mišić”.

Udruženje za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić” je inače poznato po prestižnoj nagradi “Najbolji edukatori Srbije” koja se ove godine dodeljuje treći put. Kako je jedan od glavnih ciljeva ove organizacije upravo podsticanje preduzetništva kod mladih, knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” se potpuno uklopila u ciljeve NVO “Živojin Mišić” – da već u srednjoj školi učenici krenu da razmišljaju na ispravan način o tome šta ih čeka u svetu posla, i kako da se za to pripreme.

Kompanija Devana Technologies je osnovala NVO “Živojin Mišić” i finansira njen rad izdvajanjem sredstava iz profita. Kako je u septembru ove godine poznata svetska kompanija Godaddy kupio glavni proizvod kompanije Devana Technologies – WP Manage, aktivnosti NVO “Živojin Mišić” su se prilagodile novim okolnostima, te je dogovoreno da se nastavak podele knjiga i predavanja po školskim upravama nastavi od februara 2017. g.

Dosadašnje reakcije na knjigu – “Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor”

Kako je prošlo sasvim dovoljno vremena od objavljivanja ove knjige, “iskristalisala” su se i mišljenja o njoj:

  • Ovu knjigu smo nazvali “Kako do posla u 21. veku...” sa ciljem da već u naslovu postavimo veoma važno pitanje na koje knjiga daje odgovor – što je aktuelno u mnogim državama sveta gde postoji velika nezaposlenost. Ispostavilo se da glavna ciljna grupa – osobe bez posla, nisu naročito zainteresovane da kupuju ovu knjigu. Ne zbog toga što nemaju para za nju – nezaposlenost postoji samo ako postoji neko ko finansira onoga ko je nezaposlen! I na internetu i na samoj knjizi lako se vidi da je namenjena menjanju razmišljanja o tome šta je danas posao – da on ne pada s neba, i to ODMAH, da nije problem u drugima – već treba da se radi i za to treba da prođe vreme! Oni koji nemaju posao uglavnom traže instant rešenja, a ona ne postoje!
  • Sa druge strane, osobe koje su započele proces promene razmišljanja o tome šta je danas posao, kao i oni što poznaju aktuelne probleme posla i zapošljavanja – imaju veoma pozitivno mišljenje o knjizi, i oni najviše kupuju knjigu.

Jedna od najčešćih negativnih reakcija onih koji su nezaposleni, a pročitali su knjigu – otprilike glasi ovako: “Sve je to u redu što piše u knjizi, ali se to ne odnosi na mene… Kod mene je specifično…”. Najnegativnije reakcije su u vezi sa činjenicom da se u knjizi DRŽAVNI POSAO ne obrađuje kao posebna tema – dolazak do posla u državnim firmama, a isključivo traženje državnog posla se u knjizi stavlja u negativan kontekst.

U kontekstu sadržaja na internetu na temu reakcija na knjigu “Kako do posla u 21. veku +444 saveta za uspešnu karijeru”, dovoljno je da pročitate prikaz ove knjige koji je pripremila Hana Kazazović – “Zašto je važna i zašto je dobra knjiga ‘Kako do posla u 21. veku…’” (video na početku ovog dela teksta).

Kako doći do knjige, pratiti dešavanja u vezi sa njom, ili zaraditi od knjige “Kako do posla u 21. veku…”?

kako-do-posla seminar + knjiga besplatno
Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” može se kupiti preko posebnog sajta, a preko distributera knjiga Makart knjiga se može naći i u knjižarama po Srbiji. Važno je napomenuti da se knjiga nakon kupovine preko posebnog sajta može direktno preuzeti u Beogradu (Zemun), u Banja Luci i Sarajevu. Kupovina van Srbije omogućena je plaćanjem putem PayPala.

Preporuka je da naručite seminar “Kako do (bolje plaćenog) posla u 21. veku”, uz koji se dobija besplatno ova knjiga. Ova ponuda važi za Srbiju, kao i za BiH – kada se knjiga preuzima u Banja Luci ili Sarajevu. Za ostale lokacije plaćaju se troškovi distribucije knjige.

Dešavanja i novosti oko knjige, uključujući i nastavak podele knjige po srednjim školama u Srbiji možete pratiti preko Fejsbuk stranice knjige, preko posebnog dela sajta Udruženja za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić”, preko YouTube Play liste, kao i preko servisa za distribuciju saopštenja PRobjave.com.

Ako imate veb sajt ili vidljive naloge na društvenim mrežama, u mogućnosti ste da zaradite od preporuka za kupovinu ove knjjige, preko partnerskog programa o kojem možete detaljnije pročitati preko direktorijuma Provizija.rs. Provizija po prodatoj knjizi je 30%, a da biste bili u mogućnosti da zaradite od prodaje ove knjige potrebno je da se prijavite na affiliate marketing mrežu PartnerskiProgrami.net (tekst o ovom servisu).

Nadam se da vas je ovaj prikaz motivisao da nabavite ovu knjigu i pogledate seminar, ako već niste. Ili, da preporučite svojim prijateljima i poznanicima da dođu do ove knjige…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 30/12/2016, RSS

Komentari su zatvoreni.