Pretpremijera – Online magazin ‘Poslovna žena’

Specijalno za citaoce ovog bloga, objavljujem informaciju da su pri kraju pripreme za izdavanje novog online magazina namenjeng zenama – Poslovna zena.

Online magazin namenjen je prevenstveno ženama koje interesuju poslovne vesti i ostale korisne informacije o životu i radu žena. Vesti i članci se obrađuju i objavljuju iz postojećih domaćih i inostranih izvora, sa tendencijom da se vremenom poveća broj vesti iz samostalne produkcije. Detaljnije u press sekciji samog sajta.

Ostalo je da se isprave neki sitn

iji detalji, a u narednih dan ili dva sajt ce biti zvanicno spreman za javnu promociju.

Kao sto se moze videti, radi se o istom template sistemu kao i za projekat Poslovnog magazina Biznis Surfer, s tim da je promenjen set boja. Dizajn za oba sajta (kao i za ostale buduce sajtove u mrezi WDA Studija) radio je Goran Bajazetov.

Zamolio bih zenske citaoce ovog bloga da na ovom mestu, ili na samom sajtu magazina prokomentarisu izbor tekstova…

zp8497586rq
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Pretpremijera - Online magazin ‘Poslovna žena’, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 08/02/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.