fbpx

Novosti domaceg online PR-a

Veoma znacajna novost od februara u Srbiji bice ozbiljniji ulazak najvece domace PR agencije – McCann Erickson PR u vode Internet PR-a. O ovoj vesti mogu se citati reakcije na DevProTalk-u, Na blogu Marka Hermana, kao i na blogu Gorana Anicica.

Anicic je dobro primetio da bi za pocetak McCann trebalo da tehnicki unapredi Web sajt, a i dobro je cuo da bi ovaj posao trebalo da vodi Miloje Sekulic. G. Sekulic je svoj odlazak u McCann Erickson PR najavio pri dodeli nagrada najboljim studentima za elaborate iz predmeta Internet marketing n

a VETS-u.

Ova vest ce sa jedne strane doprineti da vece firme pocnu ozbiljnije da participiraju Internet sa aspekata efekata online nastupa, a sa druge strane naterace konkurenciju iz PR sveta da se posveti ozbiljnije Internetu. Ovo ce opet za posledicu da ima veci broj firmi koje bi trebalo nesto manje ili vise pametno da rade na Internetu, sa aspekta dodatnih sadrzaja, sa aspekta posmatranja online izvora i same online promocije.

Interesantno je dodati da ce ovaj dogadjaj verovatno omoguciti i eventualno zaposljavanje studenata sa smera EPO iz BG-a, Valjeva i Paracina, kao i studente sa Specijalistickih EPO studija. Takodje, mozda cu prodati i vise inhouse obuka za online PR 🙂

zp8497586rq
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Novosti domaceg online PR-a, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.