FTN IIM/EURO Orientation Day – Predstavljanje Specijalistickih i MBA studija

U petak 26. septembra, sa početkom u 18:00 časova organizovano je predstavljanje Specijalističkih strukovnih studija iz menadžmenta ljudskih resursa, Specijalističkih strukovnih studija iz elektronskog poslovanja i MBA studija, na Departmanu za industrijsko  inženjerstvo i menadžment (IIM) Fakulteta tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu.

Orientation Day je besplatno i neobavezujuće predstavljanje studijskih programa za upis  na poslediplomskoj poslovnoj školi IIM/EURO, koja je deo Departmana za industrijsko  inženjerstvo i menadžment (IIM) FTN-a.

Predstavljanje će se održati u zgradi ITC (Trg Dositeja Obradovića 7, Novi Sad), čiji ulaz gleda na Poljoprivredni fakultet (ITC zgrada je paralelna sa zgradom Poljoprivrednog fakulteta).

O specijalističkim studijama možete pročitati ovde, a najinteresantniji članci o specijalističkim i MBA studijama mogu se pronaći ovde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
FTN IIM/EURO Orientation Day - Predstavljanje Specijalistickih i MBA studija, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 17/09/2008, RSS

Komentari su zatvoreni.