fbpx

Drustvena mreza koja ce uticati na razvoj domaceg Weba!

Eto, Marko Bijelic je prvi objavio vest o najavi velikog Social Networking (drustvena mreza) portala za mlade, u vlasnistvu veoma respektabilne globalne kompanije. Promocija servisa se ocekuje u drugoj polovini marta, a nas nekolicina imali smo cast da isprobamo ovaj servis kao beta-testeri.

Uglavnom se slazem sa Markovim ocenama samog servisa, ali bih hteo da istaknem, bez obzira na vec izrecene rezerve (svakako ce se videti sta ce se desiti), da je gotovo neminovno da ovaj projekat veoma uspe.

Razlog za moju sigurnost je pracenje razvoja konceptualno veoma slicnog servisa iste kompanije pre nekih pola godine u SAD. U jednom momentu se desilo da kljucne reci za ovaj servis (koji kombinuje drustvenu mrezu i veoma napredne programe lojalnosti) budu medju 10 najtrazenijih na SAD Webu. To je i bio razlog za moju zainteresovanost, pa sam detaljno pregledao servise koji su se tamo nudili. Dovoljno je da kazem da sam u jednom momentu ozbiljno razmisljao da uzmem upravo taj primer za objasnjenje koncepualnog modela naprednih loyalty programa.

Nadam se da ce ovaj servis opstati sto duze vremena, jer mislim da moze direktno uticati na opredeljenje ovdasnjih vecih firmi da napokon uzmu Web za ozbiljno, i da krenu u razvijanje veoma ozbiljnih Web servisa kao sto je ovaj o kome se za sada samo prica u najavama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Drustvena mreza koja ce uticati na razvoj domaceg Weba!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Komentari su zatvoreni.