fbpx

Partneri bloga

Od kreiranja prve verzije ovog bloga 2005. g. veliki broj kompanija je na različite načine podržalo ovaj projekat. U poslednjih nekoliko godina, podrška kompanija je najčešće bila u kontekstu kreiranja blog postova koji su prilagođeni potrebama kompanija, dok su sa druge strane zanimljivi čitaocima.

Od 2012. godine u ponudi za oglašavanje na ovom blogu stoji da se klasični baneri/reklame koriste samo za dugoročne partnere bloga, i kako od 2014. g. raste broj oglašivača, ali i dugoročnih partnera bloga, tako se pojavila potreba za što je moguće efikasnijim načinom naznake partnera bloga, na taj način da čitaoci koji se realno interesuju za oglašivače mogu samostalno da odluče i dođu na posebnu stranicu namenjenu partnerima bloga.

 

Partneri bloga

Internet Academy” Internet Akademija je lider na međunarodnom tržištu edukacije iz oblasti poslovne primene interneta. Jednogodišnji međunarodno sertifikovani program praktične edukacije izvodi se iz sledećih oblasti: E-trgovina i onlajn prodaja, onlajn komunikacije, e-biznis i e-marketing i onlajn advertajzing. Svi programi su osmišljeni na takav način da nakon pohađanja internet akademije polaznici mogu da rade poslove iz oblasti koje su odabrali.

Sadržaji na blogu u vezi sa Internet Akademijom.

 

gemiusPoljska kompanija Gemius je globalni igrač na tržištu online istraživanja, a u regionu ova kompanija je postavila standarde praćenja posećenosti veb sajtova. U Srbiji servis ove kompanije Gemius Audience se referentno koristi za merenje posećenosti najposećenijih veb sajtova.

 

Sponzorisani tekstovi od strane kompanije Gemius

 

vesti.rs Najstariji partner ovog bloga je Predrag Damnjanović koji je poznat po svojim projektima MyCity.rs i Vesti.rs. On je osoba koja mi je mnogo pomogla u održavanju ovog bloga sa aspekta svih zahtevnijih akcija u vezi sa hostingom, ali i različite savete u vezi sa administrativnim aspektima domena koji se nalaze uz draganvaragic.com domen, ali i u slučaju nekih drugih domena koje koristim.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (14 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 10 votes)
Partneri bloga, 8.7 out of 10 based on 14 ratings