fbpx

Zašto bi trebalo da dođete na PRoactiveX konferenciju iz komunikacija na Kozari?

Jubilarna deseta konferencija PRoactive iz oblasti klasičnih i online komunikacija održava se od 16. do 18. oktobra na Kozari (BiH). Ovo je poslednji PRoactive koji bi trebalo da zaokruži sigurno najuspešniju “PRiču” u regionu – po mnogima ovo je ubedljivo najbolja i najvažnija regionalna konferencija iz oblasti klasičnih i online komunikacija.

PRoactive je mnogim osobama promenila život, ili je prisustvo na ovoj konferenciji potvrdilo njenu važnost, a i sam sam imao prilike da 2010. g. sam osetim duh ove konferencije i njen značaj.

Ovogodišnji Proactive baviće se temama poput etike, javnosti, javne sfere u eri interneta, lobiranjem, značaju inovacija u komunikacijama, važnosti prilagođavanja komunikacije potrebama novog doba pa i mnogim drugim važnim temama za profesiju komunikacija i njen dalji razvoj.

Šta dobijaju od PRoactive-a osobe iz PR-a, marketinga i medija?

Osnova svake kvalitetne konferencije je kombinacija kvalitetnog programa (uskoro će biti dostupan na sajtu) od strane relevantnih predavača i aktivnosti van programa, naročito umrežavanja – networking.

U slučaju Proactive-a učesnici konferencije nesporno dobijaju sledeće:

  • Osobe koje se interesuju za klasične i online komunikacije (PR) – Predavanja iz aktuelne tematike na temu komunikacija preko različitih platformi koje u poslednje vreme spajaju klasični i online svet. Mogućnost upoznavanja i konverzacije sa najzačajnijim osobama iz oblasti komunikacionog biznisa na području EX-YU.
  • Osobe koje se interesuju za teme marketinga – Kako se u poslednjih 10 godina glavne promotivne aktivnosti sve više sele iz domena advertajzinga u domen kreiranja i distribucije sadržaja, što predstavlja osnovu oblasti PR-a, Proactive je idealno mesto da osobe koje primarno posmatraju komunikacione aktivnosti iz perspektive reklamiranja saznaju iz prve ruke za najvažnije aspekte percepcije savremenog advertajzinga u kontekstu PR struke.
  • Osobe kojima je bliska tematika iz oblasti medija i novinarstva – Rešavanje aktuelnog problema medijskog biznisa je upravo u objektivnom shvatanju praktičnih znanja i veština iz oblasti komunikacija. Predstavnicima medijskog biznisa i osobama koje se interesuju za medije i novinarsvo upravo nedostaju znanja iz oblasti marketinških i PR komunikacija da bi brže došli do rešenja problema koji su svakim danom sve veći u medijskom biznisu. Na konferenciji PRoactive ove osobe mogu doći do najrelevantnijih osoba u regionu koje im mogu pomoći u rešavanju problema u medijima i novinarstvu.

Odnos vrednosti besplatnog i plaćenog prisustva konferencijama

U regionu poslednjih godina sve veći je broj konferencija na kojima se prisustvo ne plaća, što je određenom broju osoba s pravom nametnulo pitanje zašto bi uopšte odlazili na konferencije gde se prisustvo naplaćuje.

Priča o besplatnom prisustvu konferencijama i prisustvu konferencijama gde se prisustvo naplaćuje je ista kao i dilema kako naplaćivati sadržaje na internetu kada toliko toga ima besplatnog online – Kada ono što dobijate prisustvom na konferenciji veoma očigledno isplaćuje trošak učestvovanja, sasvim je logično da će vam se isplatiti da uložite i značajnija sredstva da bi ste došli do tih koristi.

U slučaju konferencije Proactive za cenu od oko 350 EUR dobijate mogućnost slušanja predavanja, upoznavanja i konverzacije sa najzačajnijim osobama iz struke komunikacija koji su i predavači ali i slušaoci na ovoj konferenciji. Što bolje naučite i/ili znate da iskoristite networking, imaćete veću vrednost koju ćete poneti sa ove konferencije.

 

Napomena: Ovo nije sponzorisani tekst, smatratram da je važno i vredno objaviti informaciju o konferenciji koja se više neće održavati predstavlja najveću regionalnu vrednost za osobe iz oblasti marketinga, PR-a i medija iz klasične i online perspektive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (11 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Zašto bi trebalo da dođete na PRoactiveX konferenciju iz komunikacija na Kozari?, 7.5 out of 10 based on 11 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 21/09/2014, RSS

Komentari su zatvoreni.