fbpx

Webiz program poslovne edukacije, 26. i 27. mart 2015., Zrenjanin

Od 26. do 29. marta ove godine u Zrenjaninu održava se treća po redu Konferencija o poslovnoj primeni interneta Webiz, u sklopu koje se u prva dva dana Konferencije odvija poseban program – Webiz program poslovne edukacije, namenjen malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, kao i zaposlenima u sektorima marketinga, prodaje, PR-a u javnim preduzećima, velikim kompanijama i ostalim poslovnim i nevladinim organizacijama.

Razlog uspeha jedinstvenog koncepta Webiz edukacije u ovim krajevima

Fokus same konferencije Webiz je na popularizaciji poslovne primene interneta, naročito za mladu populaciju, čiji je uspeh prošle godine rezultirao kreiranjem posebnog segmenta programa konferencije Webiz namenjenog privrednicima, jer se pokazalo da za ovaj vid edukacije definitivno postoji interesovanje u privredi.

Do sada su održana dva programa Webiz poslovne edukacije – jedan u sklopu prošlogodišnje konferencije (kao što je to slučaj i ove godine), kao i jedan samostalan događaj u novembru prošle godine.

Ispostavilo se da je tajna uspeha koncepta koji objedinjuje organizaciju konferencije i zasebne poslovne edukacije – posvećenost organizatora načinom odabira tema, predavača, kao i svih ostalih aspekata potrebnih za organizovanje događaja na koji se rado dolazi. Rezultat toga je i uspešno organizovanje zasebnog događaja poslovne edukacije prošle godine.

Teme programa poslovne edukacije – Unapređenje promocije i prodaje

Kada se pogledaju preovlađujuće teme Webiz programa poslovne edukacije, može se uočiti težnja organizatora da objedini sve danas bitne aspekte ostvarivanja ciljeva nastupa organizacije na internetu:

  • Na koje se sve načine može unaprediti online prodaja
  • Google oglašavanje, Fejsbuk oglašavanje i mobilni marketing – kao najvažniji činioci savremene online promocije
  • Kako iskoristiti trendove e-poslovanja i online promocije da bi se prepoznale i primenile poslovne taktike koje dovode do uspešnog online nastupa.

Ovaj svojevrsni “paket za prenos znanja i iskustva” podeljen u 9 predavanja i dva dana predstavlja ono što je danas definitivno potrebno da bi organizacija uspešno prilagodila svoj online nastup ostvarivanjima svojih poslovnih ciljeva na internetu.

Kotizacioni paket za Webiz poslovnu edukaciju

Webiz paket poslovne edukacije obuhvata

1. Edukativni paket
– Dvodnevni program poslovne edukacije
– Prezentacije partnera
– Networking (kafe pauze sa besplatnim bezalkoholnim pićem i kafom)

2. Poklon paket
Promotivni materijal organizatora i partnera, poslovna galanterija

3. Buffet posluženje u pauzi za ručak (slani zalogaji, kafa, sokovi, voda); – četvrtak 26. mart

4. Sertifikat o odslušanom programu edukacije

Cena kotizacije za Webiz program poslovne edukacije iznosi 120,00 eura + PDV u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan fakturisanja.

Detalje o programu poslovne edukacije u sklopu konferencije Webiz možete proučiti preko ovog linka.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Webiz program poslovne edukacije, 26. i 27. mart 2015., Zrenjanin, 5.3 out of 10 based on 6 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 06/03/2015, RSS

Komentari su zatvoreni.