fbpx

Webiz poslovna edukacija: Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?

Webiz program poslovne edukacije, jedinstveni edukativni događaj u organizaciji tima koji stoji iza Webiz konferencije, po drugi put održaće se u Subotici, u hotelu Galleria, od 6. do 8. novembra.

Ove godine drugačije koncipiran program održaće se pod zajedničkim naslovom: ‘’Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?’’.

Besplatna radionica Pitajte.rs

Ova poslovna edukacija počinje 06.11. sa uspešnim konceptom predavanja stručnjaka iz više internet oblasti – Pitajte.rs, koji je pokazao svoju “snagu” na ovogodišnjoj konferenciji Nova Energija. Kako je veoma važno da poslovni ljudi postavljaju što više pitanja, veoma je dobro početi poslovnu edukaciju sa podsticanjem na pitanja učesnika iz oblasti internet za preduzetnike, brend i identitet na internetu, sadržaj i content marketing. Važno je napomenuti da je ovaj segment programa edukacije besplatan, a na ovu radionicu se možete prijaviti ovde.

Veoma aktuelna potreba za sistemskom edukacijom

U poslednjih godinu-dve dana veoma je primetno naglo povećanje broja osoba koje objavljuju online edukativne sadržaje iz oblasti poslovne primene interneta, naročito u oblastima internet marketinga i korišćenja društvenih mreža. To je veoma pozitivno, ali i logično obzirom na činjenicu da mi već nekoliko godina živimo u prilično razvijenom okruženju poslovanja na internetu (za one kompanije koje kvalitetno koriste internet u poslovne svrhe). Ove osobe na osnovu svojih pozitivnih iskustava pokušavaju da prenesu svoja znanja i iskustva drugima, i na ovaj način se širi dostupnost znanja iz oblasti poslovne primene interneta.

Pojava ovih edukatora stavila je u fokus veoma važan aspekt vremena u kojem živimo, a koji se u sledećoj činjenici:

Edukacija koja se zasniva isključivo na osnovu rada u praksi, na osnovu veoma negativnih iskustava teoretske formalne edukacije, veoma često ide u svoju drugu krajnost – sve više se zanemaruju sistemska znanja potrebna za ozbiljno razumevanje tematike e-poslovanja.

Pomenuti problem se najbolje vidi u razlici između strateškog planiranja i sprovođenja strategije (razlika između strateškog i taktičkog razmišljanja), koje postaje sve važnije u vremenu sa ogromnim brojem kanala online komunikacije. O ovoj tematici ću uskoro pisati posebno na ovom blogu.

Upravo kao odgovor na ovu veoma aktuelnu problematiku, Webiz tim je za prvi dan poslovne edukacije (06.11.) predvideo dva predavanja iz oblasti sistemskog usvajanja znanja iz oblasti digitalnih komunikacija od strane dva profesora-praktičara – Prof. dr Danijele LalićProf. dr Dominika Mahra.

Napomenuo bih da je Danijela Lalić prvi (pravi) doktor nauka u Srbiji iz oblasti društvenih mreža, i da sarađujemo skoro 10 godina. Ona je primer kako danas treba da radi svoj posao profesor sa fakulteta – kombinacija rada u teoriji i praksi.

Studije slučaja i panel diskusije

Kada ste u poslu, poznato je da se nova znanja najbolje usvajaju kroz analizu različitih primera poslovanja, bez obzira da li neku tematiku poznajete manje ili više. U tom kontekstu organizatori Webiz poslovne edukacije potpuno su zaokružili koncept svh ostalih predavanja preko panel diskusija na teme online strategije, promocije, prodaje, društvenih mreža i integrisanih komunikacija – koje su podeljene u preostala dva dana edukacije – 07. i 08.11.

Kao uvod u panel diskusije svaki od moderatora će imati svoje kratko uvodno predavanje, predstaviće se nekoliko studija slučaja, i nakon njih je predviđena diskusija, sa mogućnosti što više pitanja iz publike.

U slučaju panela iz oblasti unapređenja prodaje koji moderišem, biće predstavljene studije slučaja kompanija koje imaju nekoliko veoma uspešnih e-prodavnica (u narednom periodu možete očekivati objavljivanje imena kompanija koje će predstavljati svoje studije slučajeva), i koje imaju šta da kažu na temu kreiranja uspešnog okruženja prodaje na internetu.

Ozbiljna poslovna edukacija se isplati!

Organizatori Webiz projekata od samog početka neguju običaj da sve goste i partnere obraduju bogatim poklon paketima. Ove godine svi slušaoci edukacije dobiće, između ostalog, vrhunsku knjigu iz oblasti marketinga, Principi marketinga, Filipa Kotlera, kao i bocu vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Cena kotizacije po osobi iznosi, kao i prošle godine, 160 evra+PDV.

Za kvalitetnu edukaciju i umrežavanje prijavite se klikom na OVAJ LINK.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Webiz poslovna edukacija: Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?, 6.3 out of 10 based on 10 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 02/10/2015, RSS

Komentari su zatvoreni.